Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Светът и коронакризата: Какви икономически мерки предприемат държавите

„Каквото е необходимо“ е познат на лидерите и централните банкери рефрен

   1| 2    
0
 
1
 
11
Yanis83 до: Mavi Goz
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Бройлери в кошарата? Ти сериозно ли?
3
 
0
 
10
преди 5 месеца
Браво! Много добри мерки на американското правителство и на Тръмп. Директно подпомагат финансово всички американски граждани и фирми за да преодолеят негативните последици от кризата. Американските управници този път показват много добър макро-икономически усет и предприемат подходящи мерки, и стимули, за да тръгнат пак нагоре.
----
За разлика от kpaдливото kopyмпирано правителство на глyпавата mиква и тъпume му калинки, които оставиха без подкрепа населението и бизнеса в България и публично и казаха сами да се оправят с кризата и последиците от корона-вируса.

Като отмине вирусът, хората, които все още се намират в боkовата тоmaлиmapна, ченгеджийcka *** да бягат от там, докато все още могат, защото кризата в остатъците от българската "икономика" ще е дълга, но за сметка на това - мъчителна.
3
 
4
 
9
Mavi Goz до: V.At.
преди 5 месеца
Когато някой започне да се мотивира с Жан Виденов и комунисти, веднага го класирам в кошарата с бройлери...

“... американския долар, който може и с нищо да не е обезпечен, но другите държави го приемат...”

... и.... ти си спомни една по-стара от Жан Веденов истина - нема вечно щастие... ;)
1
 
3
 
8
scott до: V.At.
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
да са само 2 трилиона - с мед да ги намажеш!
ОБАЧЕ: Последната стъпка на Фед - неограничено количествено облекчаване
Централната банка се превърна в купувач от последна инстанция на американските облигационни пазари........статия в инвесторът.
Което означава - НАЩРАКВАНЕ НА ЕДНИ 20 ТРИЛИОНА ДОЛЪРЪ САМО ТАЗИ ГОДИНА. Бизнеси ше падат, ше искат защита от фалит, ФЕД ше ги изкупува /логиката е, когато изкупиш всичко, си купил и бъдещите победители и пичеливши/ и за тази цел ше си нащрака поне едно 20 трилки - мислим ас. Без одобрение от конгтресът, без съобразеване с тавана на дългъ и т.н. Светъ ше се усети преебан, банкстерите ше изгубат влияние, но положението ше е като при Нерон след запалването на Рим. Виденоф е просто ена плюнка пред НОВИЯ ПЛАН. Да не се забравя, че в същото време масите са изолирани, наплашени и под карантина. Не бива да се забравя също така, че продажбите на оръжие в САЩ скочиха с 800%.
ШЕ Е ЯКО!
1
 
2
 
7
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Вероятно пишещите тук са по-млади и не помнят Жан Виденов. Има много голяма разлика между американския долар, който може и с нищо да не е обезпечен, но другите държави го приемат и българският лев, който и ние не приемаме сериозно - справка преди 1 месец всички хукнаха да купуват евро.
Така че, тези 2 трилиона долара, отпечатани от ФЕД, ще бъдат заплатени от целия останал, лаком за долари свят. Докато дори 1 милиард лева да бъдат дадени безконтролно само ще надуят инфлацията.
Както писах в началото - спомнете си /или проучете/ времето на Жан Виденов.
2
 
2
 
6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Добре дошли във Ваймарската република.
Безконтролното печатане на пари и убиването на тези, които не са до печатарската машина чрез хиперинфлация и фалити: сигурна рецепта за появата на Хитлер, този път въоръжен с ядрени бойни глави. да ви е сладко. Значи, ше потретваме рецептата на Ваймар, която после Хитлер иска да приложи във великобритания като я наводни с фалшиви пари? Сега ше печатаме фалшиви, ше ги имаме за истински и очакваме такива лъжци да запазат влияние и доминират на ЗДРАВИЯ РАЗУМ? Се ше се намери един лидер, който има атомна бомба да "протестира", какато той си знае.
Живите ше завиждат на мъртвите.
1
 
4
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
До Setver
С една голяма разлика че Тръмп ги подарява тези 1200 $.....
2
 
4
 
4
Otka4eni reformatori до: Setver
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Бе ти чуваш ли се какви ги говориш, гербер???
2
 
4
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
250 млрд. долара за хората, загубили работата си през последните седмици

Горанов колко отдели за тези хора?
0
 
5
 
2
преди 5 месеца
Това сериозно ли?