Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

COVID-19 и играта на конспирации между САЩ и Китай

Пекин използва двойствена дипломация в обвиненията за произхода на заразата с Вашингтон

2
 
4
 
9
Стоян Петров до: terziеv
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Смеешко, не давам инструкции само иронизирам жълтурковците. Когато лекарите им алармираха за епидемията, китайската полиция ги арестува и профилактира. Като гръмна епидемията, тръгват да търсят първоизточника от някакви американски военни. Смех смеешко, смех!
2
 
2
 
8
многодобре до: Ogibogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
....ми той си плаща. Ниските цени на акциите са добре дошли за китайските инвеститори и те си плащат. Друг е въпроса, че в бизнес средите на запад скоро китайският ще е масово използвания език !
2
 
4
 
7
terziеv до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аве, къде ви копат такива, че да имате самочувствие да давате инструкции на един народ с хилядолетни традиции, какво да яде и какво не. Утре арабелите като ти рекат "забрави със свинското, че е много мръсно" или лудите с климата да ти спрат всякакви млечни продукти "щото кравите замърсявали въздуха повече от колите". Малки сте, много мънички, за да учите големите.
0
 
3
 
6
terziеv до: Бидонойл
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Той Бъфет обясняваше средата на февруари как не е време да продаваш акции. Ако разчиташ на спекуланти, да те научат на акъл...
0
 
5
 
5
mrynmryn до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вече го направих в един от градовете им, та вероятно е въпрос на време, да се направи в останалите.

А ако Китай тръгне да плаща на всички засегнати, вероятно ще трябва да си закрият цялата държава, та не виждам как ще стане. Само за мизерна икономика като нашата, ще отидат 5-6млрд.лв минимум.
1
 
5
 
4
Бидонойл до: Achtung
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Простият чиляк" Бъфет навремето беше казал, че трябва да се страхуваш когато другите са алчни, а да бъдеш алчен когато другите се страхуват.
3
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Китай трябва да си плати, за китайската чума, която ни натресе! Трябва да им се търси отговорност от всички засегнати държави, а народа трябва да го изисква от политиците в страните си!
1
 
6
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Пък тоз прост чиляк Бъфет още от декември да държи толкова кеш, дали е случайно или получава сигнали от извънземните......

https://money.bg/companies/zashto-kompaniyata-na-bafet-darzhi-usd130-miliarda-v-broy.html
3
 
7
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Жълтурковци, вместо да търсите кой направи нещо в гащите ви, въведете малко ред в страната си. Забранете на верноподаниците си да се хранят с прилепи. Те са резервоар на много РНК вируси. За тях не са патогенни, но за хората са. При определени мутации тези вируси придобиват възможността да се предават от човек на човека и се получава епидемия или пандемия. Колкото повече опита направите да мутират, като ги вкарвате в човешкото тяло като храна, толкова по-голяма е вероятността да мутират и се разпространят сред хората. Жълтурковци, много Ви моля, не се оправдавайте с някакви традиции. Вашите обичаи са изградени на базата на глада, който Ви преследва много години. Ситуацията вече е различна. Благодарение на ГМО-то сте сити, така че забравете прилепи, плъхове, змии, гущери, костенурки, скакалци и кучета като храна.