Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Глобализацията е най-доброто лекарство за болната планета

И най-слабото международно сътрудничество е от по-голям интерес за САЩ от действията на админситрацията на Тръмп

   1| 2| 3    
3
 
4
 
24
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
ти за кво си тука , дежурен трол Лапников ?
2
 
3
 
23
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не ще и доказване, че точно на 9 години след АВАРИЯТА във ФУКУШИМА /11.03.2011 г./ , лицето ТРЪМП издаде заповед за затваряне на границите на САЩ за ЕВРОПА /12.март 2020 г/.

Това беше началото на поредица от последвали неговото поведение други държави сред които достойно се наредихме и ние.

ЦЕЛТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНА!!
Борбата с "КИТАЙСКИЯ" корона вирус минаваше през блокада на всички стоки доставяни от тази държава , която е и ФАБРИКАТА НА СВЕТА.

И ако КИТАЙ е фабриката на света , то САЩ и ЕВРОПА са нищо повече от едни КОНСУМАТОРИ на техните стоки.

ТРЪМП ПОСТАВИ САЩ, ЕВРОПА И СВЕТА НА КОМАНДНО ДИШАНЕ , или по точно в ИЗКУСТВЕНА КОМА.
Претекста за заповедта му наречен "ПАНДЕМИЯ" не се различава от борбата със световния тероризъм поведена след самолетните "атаки" на кулите и Пентагона случила се точно преди 18 години и ШЕСТ МЕСЕЦА на 11 септември 2001 година.

Датите разбира се не са избрани случайно, защото онова, което е горе на НЕБЕТО на 11 септември е същото което е и на 11 март !!

БИТКАТА С ТАЗИ "ПАНДЕМИЯ" ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДО ТОГАВА ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯТ ЗАБОЛЯЛ БЪДЕ ИЗЛЕКУВАН.

Естествено света след 11 март 2020 година НЯМА ДА Е СЪЩИЯТ КАКТО ПРЕДИШНИЯ, и либералния модел ще бъде заменен с този на диктатурата, с ограничаване на правата на хората и влизането ни в БИГ БРАДЪР с благородната идея да бъде следен и унищожаван вируса и неговите вирусоносители.

КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ТАЗИ ПРОМЯНА?!

Да не забравяме, че докато Тръмп прожектира този филм изсмукан някъде от Кабалата , от другата страна на океана кредиторита на САЩ - КИТАЙ , ЯПОНИЯ и КОРЕЯ в края на 2019 година се събраха за да решат последващите си действия спрямо техният обезумял длъжник.

Това което ще се случи в средата на този месец свързано с с изплащането на краткосрочните АЦК ще предопредели хода на историята на света и предстоящата битка със света на ДРАКОНА.

В Библията се твърди, че АРХАНГЕЛ МИХАИЛ ще победи дракона на 08 ноември така както го е направил и СВЕТИ ГЬОРГИ на 6 МАЙ.

НАИСТИНА ЛИ ТАКА ЩЕ СТАНЕ на 06 МАЙ??
БЪДЕЩЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ!!
3
 
4
 
22
преди 3 месеца
Глобализацията затвори магазина, ако още не ви е ясно ше ви стане, нема страшно .... чичо ви Били глобалиста да е мислил преди да бърка там дет не го е учила майка му, туй то ....
3
 
5
 
21
Dr. Vatnikov до: ing5rov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Номер 1 в класацията Най-Tъп трол копейник, не виждаш ли, че вече никой не ти отговаря?!
4
 
4
 
20
ing5rov до: korn
преди 3 месеца
Какво да се каже за твоите коментари ... на моменти се чудя майтапиш ли се , или наистина си толкова зле .
3
 
4
 
19
korn до: ing5rov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Няма по скучен и безинтересен коментиращ от теб. Дори оня пич Митев, с банките беше по забавен.
5
 
6
 
18
преди 3 месеца
Точно обратното е.
Глобализацията, (с изключение на технологичните услуги, ИТ, ноу хау, търговия) е най-рисковият фактор при подобни пандемии.
6
 
4
 
17
Hahoto до: zelka007
преди 3 месеца
Зелка в 21.00 часа от тия твоите панели, само янко ще дава ток, ама ще му требе мноо ветер. Искам ваднага да закрият ТЕЦовете и АЕЦ и да минем само на вашия зелен ток. Хората бързо ще ви намерят да ви благодарят, за зелената загриженост.
4
 
4
 
16
ing5rov до: korn
преди 3 месеца
Иди на преглед ...
5
 
3
 
15
korn до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Прав си за някои неща, но разбираш ли какво значи край на глобализацията. Нова студеа война. Света ще се раздели на три лагера. НАТО, Китай и Русия. НАТО ще стане една държава и България като член, ще бъде част от тази държава. Държавите от НАТО са богати и развити. Всичкото проиводство от Китай ще бъде изнесено и върнато в НАТО, а вноса от Китай спрян. Държавите от НАТО могат да проивеждат всичко. Китай ще изпадне в невиждана криза. Русия ще бъде обевена за враг. Ще се спре изкупуването на суровини от Русия. Това ще доведе до фалит на Русия. Няма да имаме демокрация. Хора като теб които пишат против НАТО ще бъдете арестувани и ще ичезвате безследно. В НАТО ще властва нацизъм и фанатизам.Мюсулманите в НАТО като малцинство ще бъдат смазани, по света бомбени още по здраво. Да, за нас ще е добре, но не и за света.