Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Блогосфера

А може ли държавата да гарантира наличие на поне 5 млн. маски до събота?*

В държавата на абсурдите една и съща заповед (с номер и дата) има едно съдържание сутринта, а друго – вечерта

   1| 2| 3| 4    
0
 
1
 
37
Shadow1 до: Boicho Popov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тази тема щеше да е напълно актуална дори в оптимални условия за българското законодателство, без криза, без извънредно положение(наредба Н-18 още ме дразни като си помисля за нея), а сега положението е - все едно си хванал първия случаен човек от улицата и си му казал "Пиши закони моето момче.". Лошото е че с такива глупави законотвориц няма светлина в тунела за държавата ни.
0
 
1
 
36
Shadow1 до: driverf1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аз не съм сложил но все пак не съм съгласен и то по много проста причина, мисля че ще съвпадне с причината на другите несъгласни. Въпросът е кой предлаш, а не кой не желаеш. Да се оплаква и критикува може всеки... Всъщност трябва да се радваш че имаш плюсове на такъв коментар не да се чудиш защо има минуси.
0
 
6
 
35
Boicho Popov до: Спящият бик
преди 1 година
Аз срещу носенето на маски нямам против. Но да бяха излезли и да кажат: Вижте, променят се нещата. По-добре е да се носят маски, се оказа. Така че и ние променяме мнението, адаптираме се. Издаваме заповед - носете маски! Понеже знаем, че е трудно да се намерят веднага, заповедта ще влезе в сила от събота. Тогава нямаше да пиша тази пледоария. На мен не ми беше приятно да го пиша това, повярвай. Аз не искам да съм прав, а да съм щастлив. Но днес не бях, уви
6
 
4
 
34
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Опърпаняк - стига с тия мантри: махаме боко и кого слагаме?

От УЛИЦАТА напосоки да съберем хора, по-добре ще се справят - или студенти-отличници в различни специалности от университетите !!!

Тия са хем тъпи, хем нагли, хем крадливи. ВСЕКИ ще е по-добър от тях.

Апропо - здравният пишман-министър и сега дърдори по телевизията - след всичко което надроби за 24 часа !!! Японски министър на негово място щеше да си е направил харакири досега - ама гербераст срама няма !!!
4
 
2
 
33
ing5rov до: Спящият бик
преди 1 година
Алоооу , ти имаш ли идея каква е разликата между биологичната и противопраховата маска , за която си ревнал ?!
3
 
6
 
32
преди 1 година
Чест ти прави, Бойчо, че изразяваш на глас проблемите на обществото от хаоса в организацията на един строго рестриктивен режим! Достойна журналистическа позиция!
Напълно споделям всичко написано! Бих добавила и че не е адекватно нови нареждания със силата на закон да влизат в сила след няколко часа - вечерта министърът казал, че от сутринта един ккаво си, ако не глоба. Безумие, което няма оправдание. Не сме във военно положение, колкото и да ни втълпяват, че водим война...
6
 
5
 
31
преди 1 година
Няма профилна снимка
Подкрепям тезата на Бойчо, що се отнася до разнобоя в посланията, които излъчват управляващите. Но не и за неносенето на маски. Маски трябва да се носят от всички и навсякъде, щом са излезли извън прага на дома си и пет пари не давам какво била казала някаква организация, пък било тя и СЗО. Логиката е математически проста и решението трябва да бъде също толкова категорично! Всеки вирусоносител трябва да е с маска, но понеже никой не може да прецени дали е такъв или не - много хора въобще не разбират, че са били носители - всеки е такъв до доказване на противното! Ама не било осигурило правителството достатъчно маски - това не е оправдание да сееш зараза и смърт около себе си! Аз също не намирах маски в аптеките и си направих сам - всеки може да го направи, но някой предпочитат да правят не маски, а политика по време на чума!
5
 
7
 
30
преди 1 година
Няма профилна снимка
Истината е много болезнена и проста.
Ако няма обединение дясно и център, статуквото ще продължи да бъде същото. Тоест Боко.

Защото има и много по-лош вариант, обединение Корни, Румен Гечев, Гоце, Волен, Костя Копейкин и Доган, тоест цялата прокопейнишка свoлоч.

Докато няма реална алтернатива, народът продължава да избира Боко, че иначе от другата опция...свят ще му се извие.
2
 
1
 
29
driverf1 до: driverf1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нека този който ми сложи минус да се обоснове.....
5
 
2
 
28
khao до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Онова време си имаше и хубави страни
---
имаше, и всичките бяха оттам Калотина ....!