IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple вероятно ще представи новия бюджетен iPhone в близките 5 дни

Очаква се устройството да е с 4,7-инчов екран, както и да има Plus версия

14:19 | 31.03.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Chris Ratcliffe/Bloomberg</em></p>

Снимка: Chris Ratcliffe/Bloomberg

Заради пандемията Apple със сигурност няма да направи физическа премиера за очаквания iPhone 9. Но има индикации, че телефонът ще бъде представен, при това съвсем скоро, пише Mashable.

Уебсайтът 9to5Mac е получил снимка, която показва калъф за „новия 4,7-инчов iPhone от 2020 г.“, което отговаря на описанията за новия телефон. Устройството вероятно ще се казва или iPhone 9, или iPhone SE 2. Кейсът няма да се предлага преди 5 април според снимката от BestBuy, което е след шест дни, а това означава, че новият телефон вероятно ще бъде пуснат в този период.

Като се има предвид, че по-ранните слухове бяха, че премиерата ще е в края на март, е възможно да видим телефона още днес, а продажбите му да започнат от следващата неделя.

Като цяло информацията за iPhone 9 е разнопосочна. Едни твърдят, че премиерата ще бъде отложена заради пандемията, а други са на мнение, че тя ще се случи в края на март.

IPhone 9 или SE 2 вероятно ще е с 4,7-инчов екран с Touch ID и процесор A13. Дизайнът ще е сходен на този на iPhone 8. Има информация, че Apple може да ни изненада с по-голяма „плюс“ верия на телефона, сходна на iPhone 8 Plus. Очакваната начална цена на iPhone 9 е 399 долара.

Коронавирусът досега взе над 33 хил. жертви и зарази над 697 хил. души в глобален мащаб. Ситуацията в Съединените щати обаче се влошава в последните няколко седмици. Там потвърдените случаи вече са над 160 700, а смъртните – 3004.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:17 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още