Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Ако не беше коронавирусът, нещо друго щеше да доведе кризата

Пандемията разкри уязвимостите на структурно нестабилната финансова и икономическа система

0
 
7
 
4
преди 1 година
Някакви коментари по статията от "умниците" под мен. За мен истината е някъде по средата, наистина криза щеше да има- кога- никой не знае. За така наречената пандемия- прекалено е далеч този грип от пандемия- вижте определението на световната здравна организация за пандемия, правителствата сами натискат да намалят икономическата активност и да предизвикат криза. В Бг доколкото разбирам им се удава това нещо, на други места - не става, не искат да се разболяват и да мрат. Но това не пречи на медиите да нагнетяват напрежение. Специално за Бг сутрешните " военни" сводки би трябвало да започват така- през изминалото денонощие се разболяха 2 души и бяха съкратени 2000 работни места
0
 
7
 
3
mrynmryn до: mick
преди 1 година
Няма профилна снимка
Вчера в магазина един говореше, как България нарочно удължавала извънредното положение, защото правителството искали хората да останат без работа. Случайно да не си бил ти?
7
 
3
 
2
Dr. Vatnikov до: mick
преди 1 година
Няма профилна снимка
Все едно тракторист говори за комети...намери си по-добре друго занимание, приятелски съвет.
4
 
7
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Великите сили имаха нужда от нещо като война.. е дойде във вид на пандемия. Сега ще направят дългове/дето сами си ги уж плащат, т.е. само на хартия ще ги има/, но пък ще задължат останалите държави до гроб почти. Ще им приватизират ресурсите, разбирай - ще станат собственост на правилните хора.