Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Тръмп: Очаквам Москва и Рияд да прекратят петролната война през следващите дни

В същото време енергийното министерство на САЩ призова Русия и Саудитска Арабия да върнат към баланс глобалния петролен пазар

1
 
5
 
7
be_google до: lyusien
преди 1 година
Няма профилна снимка
точно така, ама нали идват избори и ще му съсипят рейтигнга на чичака, америка тотално го закъсва. Но все още на много брокери им се привиждат ТРИЛИОННИ компании....то така се случва в главите на тии с чужите пари които работотят и правят меганереални балони.....не е препоръка за търговия с американски шитове на дистрибутори на китайски джаджи и тн
1
 
4
 
6
be_google до: Моабет да става
преди 1 година
Няма профилна снимка
няма лошо и и 2....3...4.....5 евро да е барело----на кой му изнася на купува....свободен пазар, нали беше някъв ислямски картел, ай сега да СВОБОДЕН ПАЗАРЯ г-н Въздухар Подналяганков
2
 
5
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тръмп ясно осъзнава какво го чака и за това са всичките тези кандърми. СА и Русия няма да седнат на масата, докато ги няма и САЩ на нея. Аз си мисля, че всичко във Виена беше театър за пред Вашингтон, СА и Русия имат общи интереси за сега.
2
 
5
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
А може сделката между арабите и Русия да е вече била сключена преди срещата на ОПЕК+ ? Ситуацията е двама се карат трети губи.

Някак си е странно че Тръмп се е загрижил за загубита на С.А. и Русия.
В нормална ситуация само ще потрива ръце и ще се радва на загубите на конкурентите. На друго място го стяга чепика.
Ситуацията е двама се карат трети губи.
2
 
5
 
3
преди 1 година
Защо не оставят пазара да си определя цените Тои е най точния измерител Неразбираемо е защо лидера на най пазарната икономика на света иска да действат не пазарни методи Ако иска да подкрепи американските шистови компании и докато цените са ниски да купува петрол за американския пазар Истинска сделка между арабите и Русия е някаква илюзия ...
2
 
6
 
2
fon
преди 1 година
Естествено е да ги поощрява да си ограничат сами пазарите та да им ги заеме. Ама дали ще се окажат чак толкова тъпи не е ясно.
6
 
4
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Наистина ли Тръмп не осъзнава, че е част от тази война, защото не някой друг , а АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ ФАЛИРАТ ?!!

Много станаха маймуните на пазара на горива.
Опита на Тръмп силово да елиминира конкурентите си се провалиха. Северен поток , Южен поток са христоматиен пример за това как силово се налагат решени, подобни на това което в момента ни се демонстрира.

Ако тази "война" между Русия и чаршафосаните продължи ДЪНПИНГОВИТЕ ЦЕНИ НА ПАЗАРА НА ГОРИВАТА ще доведат до ФАЛИТ американските производители и пазарите на ИПОТЕЧНИ ОБЛИГАЦИИ.

КАКВО БИ НАПРАВИЛ ТРЪМП ЗА ДА ВРАЗУМИ "ВОЮВАЩИТЕ" СТРАНИ?!

Нищо повече от една ВОЙНА , вероятно в близкия изток и по конкретно в ИРАН.

Изхода от създалата се не само в САЩ , но и в света ситуация е един - ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТРЪМП И СЪВЕТНИЦИТЕ МУ зетя КЪШНЪР и дъщеря му ИВАНА.

Сивият кардинал в Белия дом е зависимият от НЕТАНЯХУ зет на Тръмп - ДЖАРЕТ КЪШНЪР.

Как демократите ще се справят с това СЕМЕЙНО ТРИО не е ясно.

СИГУРНОТО ОБАЧЕ, Е ЧЕ ТО ЩЕ ПОВЛЕЧЕ НЕ САМО САЩ , НО И СВЕТА В ОПУСТОШИТЕЛНИ ФИНАНСОВИ И ИКОНОМИЧЕСКИ КРИЗИ , А МОЖЕ И ДО ВОЙНА С НЕПРЕДСКАЗУЕМИ ПОСЛЕДИЦИ.

Съдбата на Тръмп и семейството му трябва да бъдат решени в САЩ и то не на предстоящите през ноември избори , а МНОГО ПРЕДИ ТОВА.