Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Корона кризата поставя предизвикателства и пред бирената индустрия

Работните места, генерирани от производството и продажбите на бира в страната, общо са около 34 700

0
 
0
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Единственото важно качество на бирата е, че с нея можеш да се нарежеш евтино. Питайте всички истински пиячи, ще ви кажат същото. Ако някой търси вкус, аромат, цвят и не знам още какво, значи е сбъркал напитката. Моля, снобите да си гледат виното и да не се месят н неща, които не разбират.
0
 
0
 
2
ДХДО до: Един Българин
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Може би е въпрос на вкус, аз нямам по-любима напитка(алкохолна) от бирата.
Проблема с всички компромиси, които се правят с качество и технология на производство на масовия продукт (от поне 15-ина години по мои наблюдения), съм си го решил с пиво-варене за лични нужди :)
Не е ядрена физика, една варка се прави за 5-6 часа, има он-лайн магазини от където си пазариш съставките(малц, хмел, дрожди), в нета има тонове инфо, форуми, демонстративни клипчета и т.н.
Забавно е, имаш огромно поле за комбинации и експерименти и ... след 20-30 дена пиеш истинска бира :)
0
 
1
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Бираджиите и по-специално големите тарикати да махнат царевицата от бирата си. Също не разбирам какво е това "хмелови продукти", а не хмел...защо? Бирата е принципно надценена напитка (особено масовата) и това в момента се вижда прекрасно. Извън кризата се купуваше доста, но ниското качество особено в комбинация с цена като на останалите е губеща в дългосрочен план.