Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Страните със задължителна БЦЖ ваксина имат по-малко смъртни случаи от Covid-19

Това сочи ново проучване, което предстои да бъде обстойно разгледано от научната общност

   1| 2    
1
 
9
 
12
преди 1 месец
“ Страните, в които има политики за задъжителна ваксинация срещу туберкулоза, регистрират по-малко смъртни случаи от онези, в които няма подобни политики, сочи ново изследване, цитирано от Bloomberg.”

И кои са тези страни бре, Bloomberg? Що не кажете: бившите комунистически страни, където здравеопазването беше приоритет Но. 1 за га дните крадливи комунисти ... Даже в Германия са се оцъклили, че в източните провинциа заболеваемостта и смъртността са в пъти надолу и от там общата смъртност в Германия е феномен сред западните най-богати страни от ЕС...
0
 
5
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Смутни времена, всеки спекулира.
2
 
5
 
10
преди 2 месеца
БЦЖ им била ключа де.билле...
А, че на запад при вирус предписват парацетамол за смъкване на температурата?!?!?!? Парацетамол под 38 градуса само продължава агонията, тялото не е глупаво - то знае как да се бори. Именно с температура!
Де.билизъма е проблема и това, че от онова здравеопазване ни са останали малко навици и хора.

Ама журналиста не е длъжен да разбира, той налива каквото му сипят....
8
 
4
 
9
ing5rov до: Oбичам България
преди 2 месеца
ами да ти имам критерия ... ходи и си ваксинирай семейството ... твой проблем .
1
 
10
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Не във всичко има конспирация. Ваксината е стотинки и ако оказва добро влияние ще е тъжно, че именно в развитите страни не е задължителна. Не мисля, че някой ще "поръчва" такова проучване - щеше да е "поръчка" ако лекарството/ваксинат струва 150-200 долара :-)
1
 
3
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Aми, не точно. Има научна обоснованост и затова и в Австралия, след шест месеца ще кажат - вярно е или не (в момента правят експеримент с мед. лица - едната група имат ваксината, другата нямат).
4
 
4
 
6
преди 2 месеца
Това "новото" проучване кой го поръчва ?
1
 
2
 
5
Hahoto до: mrynmryn
преди 2 месеца
Ама не си съвсем прав, тия с по-висок тостесторон оплешивяват по-рано. Така че по твоята логика, плешивите са по-застрашени да пипнат вируса ;)
1
 
2
 
4
mrynmryn до: Hahoto
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
По принцип е така, но аз и в твоя пример, мога да дам някаква светлина, че да накарам утре всички да се оглеждат за космати - жените се разболяват по-малко, по-косматите имат повече тестостерон, който е малко при жените, тоест по-косматите мъже имат по-голям шанс да се разболеят, малко цифри от тук и от там и ей ти я статията.
5
 
3
 
3
преди 2 месеца
Това е едно предположение. Все едно някой да извади статистика, че по-косматите, по-лесно се разболяват от кьосетата. Ама се тиражира и преумножава от няколко дни, като коронавируса!