Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Страните със задължителна БЦЖ ваксина имат по-малко смъртни случаи от Covid-19

Това сочи ново проучване, което предстои да бъде обстойно разгледано от научната общност

   1| 2    
0
 
11
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
По принциим има реимунизация на 11 годишните, но в началото на тази година говереха, че отпада. Някои от негативните неща на ЕС са пласирането на лекарствата на големите корпорации и забраната на евтините лекарства.

За мой роднина имах случай, в който предписаното му лекарство се изтегля от пазара, не мога да го намеря никъде и след две седмици идва новата версия - от около 10 лв на 40 лв.

Към това може да добавим и модерни течения против ваксините - да, тези фирми може да произвеждат и вредни ваксини, но как премахваш 100 годишна ваксина като БЦЖ, коятое доказана във времето като положителна?

И като се замисля - тези компании (най-известната, от които е немска) произвеждат и химикали/пестициди, които примерно са забранени в Италия, но се използват в България и са доказано вредни за пчелите.

Който иска да научи малко повече за тези компании може да гледа The Bleeding Edge на Netflix - нищо, че е за престъплениятана тези компании в САЩ (остнася се и за ЕС).
1
 
13
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
В България, мисля че е задължителна, за да работиш в заведения за хранене. Но поне до към 2005, докато не се нароиха тия, дето не искат ваксини, вероятно всички имат.