Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Срещата на ОПЕК+ се отлага заради нови търкания между Русия и Саудитска Арабия

Тя може да се проведе на 8 или 9 април

1
 
3
 
9
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
...то хора не остават вие за петрол пишете
0
 
5
 
8
zelka007 до: ing5rov
преди 5 месеца
хаха ... че в пермският басейн още от 2015 са с положителен паричен поток при цена от $24 за барел ... :))) ... проспал ли си го този момент ?! от около 3-4 месеца всички , които държат шистови кладенци намаляват инвестициите в ново производство , защото още от тогава се знаеше , че има излишни 4млн. барела на ден на пазара ... цените беше ясно , че няма да останат високи . хората отдалече са си подготвили домашното и ще намалят добивът с около 2-3 милиона барела дневно . ама другото си бачка , рижият китеник е подготвил цял закон за "хамерика фърст" и ниските цени на нефта ... взимай пуканки и само гледай цирк ... арабите , както излезе инфо още от 2-3 месеца се готвят за такъв сценарий , предполагам и вовата не е спал през това време ...

вирусът просто беше катализатор ... :)))
5
 
3
 
7
ing5rov до: fon
преди 5 месеца
ти па кога ше идеш на психиатър бе ...
2
 
6
 
6
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
ти плачи америка , по добре ... щот при 35 долара барела , ядат хурката до вълната .
4
 
6
 
5
преди 5 месеца
Тръмпи много натиска за нов картел че шистаците вече тик-такат като бомба.
7
 
5
 
4
fon
преди 5 месеца
Всички сме безкрайно доволни от това което направиха САЩ с технологиите си да убият картелните цени на колхозниците и арабите - хем ще плащаме по-евтин нефт и газ, хем ще гледаме как Путин се гърчи и докога ще издържи да не върне Крим.
5
 
7
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Мамини сладки северни папуаси, време е да клякате, ако не искате средната заплатка скоро да е 500 лева...
6
 
5
 
2
Императорът до: Императорът
преди 5 месеца
...без участие на САЩ просто не виждам цената на слузта да се върне над 50 $ преди есента. Защото потреблението сигурно ще се възстанови още лятото - но тогава и търсенето е по-слабо по принцип, а и всички са натрупали колосални резерви, светът просто е удавен в слуз.
8
 
7
 
1
преди 5 месеца
Талибанските лъжи ни писна да ги слушаме вече, знаем кой заплаши, че ще вдигне добивът и го направи... Русия искаше да се запазят досегашните ограничения в началото на март, когато кризата в търсенето далеч не бе ескалирала - с идеята при нужда ограниченията да бъдат увеличени.

Но по е важно това, че ако САЩ не поемат ангажимент и те да намалят своя добив, хич да не се надяват, че всички други ще се жертват, за да могат те да добиват колкото може повече и да печелят на чужд гръб. ЩЕ намерят механизъм да ограничат добивът. Иначе Русия и Арапия не е толкова сложно да вземат такива мерки, че да държат слузта на цена около 35 $ - което е напълно достатъчно те да печелят прилично, но шистаджиите да фалират.