Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Германия: Ще проявим европейска солидарност, нямаме нужда от нова Тройка

Задачата на Европа сега е да създаде мрежа за безопасност за всички страни от ЕС, които се нуждаят от допълнителна подкрепа, твърдят Хайко Маас и Олаф Шолц

1
 
2
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Защо системата цензурира израза ва_банк?
0
 
2
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
На мен ми се струва, че Германия, Холандия и останалите страни в Европа с що-годе добро финансово състояние, се превръщат в заложници на Италия и Испания. Италианците знаят, че Европа или ще ги спаси, или ЕС ще се разпадне и играят ва банк. И всичко това е добре прикрито под предлога за солидарност.Ние имаме една хубава приказка за скакалеца и мравката. 11-12 години след началото на кризата в Гърция, Италия пропиля това време и не направи никакви реформи за подобряване на финасите на страната. Даже наскоро вдигнаха пенсиите и намалиха възрастта за пенсиониране понеже всичко им е ОК.
1
 
2
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Сложно е. 28 държави с раличен мантилитет и култура. Добре е германците и холандците да подържат дисциплината, трябва да се уважават културните особенности на всички държави в ЕС. Не може само да се бачка за да ставаме все по велики, трябва и да се живее. Правилата трябва да се нарушават от време на време.