Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Емил Хърсев: 10 млрд. лв. биха били достатъчни България да излезе от кризата

С поемането на осигуровките мярката „60/40“ може да е работеща, твърди финансистът

0
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
То пък Хърсев един еродиран финансист та няма накъде.....
0
 
7
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ВЪПРОСА Е КОЙ И ЗАЩО ПРЕДИЗВИКА ТАЗИ КРИЗА , КОЯТО ОСВЕН ВЪТРЕШНИЯТ НИ ПАЗАР ЩЕ ПРЕДИЗВИКА И ОТРИЦАТЕЛНО САЛДО В ТЪРГОВИЯТА НИ и ще даде възможност на чужди международни консорциуми да заемат нашата пазарна ниша!!!

СЛУЧВАЩОТО СЕ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН НОВО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ПАЗАРИТЕ ПОЗНАТО НИ ОТ 90 -те ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК,

ПОМНИТЕ ЛИ ТОГАВА КОЙ ЗАЕ НАШИТЕ ПАЗАРИ НА БЪЛГАРСКИ СТОКИ?!!

Същите които се опитват да повторят номера и сега.

А иначе НАЧАЛНИК ЩАБА МУТАФЧИЙСКИ И ВСЛУШВАЩОТО СЕ В НЕГО ПРАВИТЕЛСТВО извършват една процедура на изгаряне на юргана заради бълхата. .

Дали го правят от неразбиране или се вслушват в съвети дадени им от НАТОВСКИТЕ ИМ КОЛЕГИ ОТ КЕРБАЛА , е въпрос на който нямам отговор.

Би било обидно и неразумно да приема, че Мутафчийски е *** и не разбира какви са последиците от това което правят като "мерки" БЛОКИРАЩИ ИКОНОМИКАТА НИ!!

НЕ НАМИРАМ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ БОРБАТА С ВИРУСА И ВКАРВАНЕТО НИ В СИСТЕМАТА БИГ БРАДЪР поставяща ни в ДОМАШЕН АРЕСТ.

БИ БИЛО ПЪЛНО БЕЗУМИЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ И СЛЕД 13 МАЙ С ТОЗИ РЕЖИМ НА АГОНИЯ, КОЙТО ЩЕ ДОУНИЩОЖИ И ТОВА КОЕТО ОЩЕ ПЪШКА НА КОМАНДНО ДИШАНЕ.
1
 
4
 
4
khao до: Бидонойл
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не си ли се замислял тази паника възниква заради постоянното говорене на "позитивни" неща (да не казвам чисти лъжи)... и като бях малък имаше една приказка за едно овчарче ...
5
 
1
 
3
Бидонойл до: Pyramid
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не го слушай щом искаш, но защо трябва да му опонираш? Всеки отговорен политик и финансист в момента се стреми да говори по-позитивно, може и да спестява някои неща, но не е нужно кризата да се обръща в паника, така ще стане много по-зле. Не само у нас, но и навсякъде по света. И без това в момента има твърде много недоброжелатели, които само чакат възможност да психират хората.
1
 
1
 
2
khao до: Pyramid
преди 1 месец
Няма профилна снимка
.... а как реши че кризата е следствие на глобализацията? :D
3
 
6
 
1
преди 1 месец
„Емил Хърсев: 10 млрд. лв. биха били достатъчни България да излезе от кризата”
Ще си позволя да опонирам:
Доколкото тази криза е системна и във висока атепен, следствие гло ализацуята и липсата на защитни механизми на държавно ниво, едни пари, просто наляти „в икономиката”, биха решили въпроса но, само за някои и само за кратко. Работата е там, че нито ще върнат туристите, нито ще отворят пазарите ни за експорт, свити от много по-могъщи сили, нито ще реструктурират целия огромен механизъм, наречен „икономика” а само, ще претекат пи сметките на неколцина пеиближени до Властта, бетонирайки олигархията.
Накратко, г-н Хърсев греши или нарочно говори врели-некипели. И в двата случая, да му се връзваме, е не просто грещка, а ОГРОМНА грешка. Да го слуша, който иска. Аз отказвам.