Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Защо точно САЩ имат най-големи проблеми с пандемията?

10 поуки за България

   1| 2| 3    
5
 
1
 
23
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Авторът акцентира на лечението в болници,а то е доказано неефективно.Така че дали ще ги лекуват или не,пак част от заразените ще умрат,а друга част ще оздравеят,без да ги лекуват.
6
 
3
 
22
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Дуранкев е пич и лично го познавам. Много умен и прогресивен човек с модерно мислене и е ларж. Статията му не е лоша и аз съм съгласен с повечето неща в нея. Но дали 1,5 милиона предимно много възрастни и/или доста болни могат коректно да се сравнят с дори 40 хиляди млади, трудоспособни и здрави мъже? Попрочетете малко за структурата на населението в развитите държави и дела на старите хора над 65 години, които в някои държави надхвърлят 35%. Прочетете прогнозата за разпределението на населението по възраст. В Италия средната възраст е над 46 години, а на тези под 18 е 13-14 процента. На един непълнолетен се падат около 2,5 пенсионера и почти по 1 над 80 години. Дали господ не е решил да поправи това?
0
 
6
 
21
wag1111 до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Все пак мисля, че си разбрал значението на думата.
1
 
5
 
20
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Това е моя грешка.
4
 
4
 
19
Dr. Vatnikov до: wag1111
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ха-ха. Ама разбира се.
Редакторът сигурно ти сложи и И, вместо Й?
2
 
5
 
18
wag1111 до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Не + знам и не + смятам се пишат по отделно. Редакторът ги събира при преобразуването на буквите автоматично.
6
 
2
 
17
Dr. Vatnikov до: крас
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Кои предлагаш да застанат начело на държавата?
Конкретно, моля, с имена и партии.
5
 
4
 
16
Dr. Vatnikov до: wag1111
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Човек, който пише "незнам", "несмятам", "воините" и тн, би трябвало да е засрамен от лошото си образование, а не да дава акъл.
4
 
6
 
15
wag1111 до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Май, не може да осмислиш, това което съм ти написал по долу. Това не говори никак добре на критичното мислене, което би трябвало да имаш.
Как според тебе може един човек да обиколи всички държави в света за една две седмици и да убие поне по по 10 човека за това време, освен, ако не открил метода на телепортация или да спре времето, невиждам друг начин. Това само по кината може да го видиш за момента.
В момента ситуацията е удобна за всички да напукат балоните, които са създали в собствените си държави. Икономиката има цикли в които навлиза периодично. Като гледам какви ми ги пишеш няма смисъл да си губя времето с тебе. Дати ги обяснява някой друг тези работи, МНОГО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЧЕТЕШ.
5
 
7
 
14
крас до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Другарю Vatnikov,
Не бива да изпитваш какви то и да е съжаления към мен.

МОЖЕШ ИСТИНСКИ ДА СЪЖАЛЯВАШ ЗА СЪДБАТА НА ХИЛЯДИТЕ БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА СТАНАЛИ ЖЕРТВА НА ЕДНА ЗДРАВНА ПОЛИТИКА ДОВЕЛА ДО ВРЪЩАНЕТО НА ЗАБРАВЕНАТА ПО ВРЕМЕ НА СОЦА "ЖЪЛТА ГОСТЕНКА" , КОЯТО ВЗЕ НЕ САМО ЗДРАВЕТО , НО И ЖИВОТА НА НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ ЗА ТОВА СЪВРЕМЕННИ БЪЛГАРИ!!

ЗА ПАНДЕМИЯТА ОТ ТОВА ВИРУСНО ЗАБОЛЯВАНЕ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ , А ОТ НЕГО СЕ РАЗБОЛЯВАТ И УМИРАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ХОРА ОТКОЛКОТО ОТ НЯКАКЪВ КОРОНА ВИРУС , КОЙТО ИДВА И СИ ОТИВА !!!!!!!

ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРОНА ВИРУСА , ТУБЕРКУЛОЗАТА ТРАЙНО СЕ Е НАСТАНИЛА У НАС И СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ЕПИДЕМИЯ ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ!!!
За нея не желаеш да говориш и ти ДРУГАРЮ.

ЛЕЧЕНИЕТО НА ТУБЕРКУЛОЗАТА ПРОДЪЛЖАВА С ГОДИНИ , И В МНОГО ОТ СЛУЧАИТЕ КРАЯТ Й Е ЛЕТАЛЕН !!

На фона на тези 200 души настанени в болници за КОРОНА ВИРУСА , заболелите през 2008 година заради ТУБЕРКУЛОЗАТА са 3200 човека !!!!!

3200 човека ЗА ГОДИНА !!!!!! ТАЗИ ЦИФРА ПРЕВЪРТА ЛИ ТИ Я ГЛАВАТА !!
Става въпрос не за какво да е , а за ВИРУСНО ЗАБОЛЯВАНЕ ПРЕДАВАНО ПО ВЪЗДУШНО КАПКОВ ПЪТ, при което вероятността да прикачиш е много по голяма от КОРОНА ВИРУСА !!!! ЛЕЧЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА С ГОДИНИ , А ДА ОЦЕЛЕЕШ ШАНСА Е МНОГО ПО МАЛЪК ОТ КОРОНА ВИРУСА!!

НИМА АНАНИЕВ И БОРИСОВ НЕ СА НАЯСНО С ТАЗИ ПАНДЕМИЯ НА ОПАСНАТА БОЛЕСТ НАРЕЧЕНА ТУБЕРКУЛОЗА ,чието лекуване в повечето случаи завършва с летален край?!!

Разбира се, че са наясно , както предполагам вече си наясно и ти.

Завършвайки ще споделя с теб разбирането ми за живота:
КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ТО ТИ СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО КАТО БУМЕРАНГ !!!

ВИЖДАМ, ЧЕ И ТИ НЕ ЖЕЛАЕШ ДА ГОВОРИШ ЗА ТУБЕРКУЛОЗАТА.
Не желаеш да коментираш престъпното поведение на кабинета Борисов довело до затварянето на НАЙ ГОЛЯМАТА НА БАЛКАНИТЕ БОЛНИЦА ЗА ЛЕКУВАНЕ НА ТАКИВА ИНФЕКЦИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ В С. РАДУНЦИ , ЧИЙТО ПЕРСОНАЛ И ОПИТ НАТРУПВАН С ВЕКОВЕ БЕ РАЗПИЛЯН И УНИЩОЖЕН.
Изграждането на тази болница на ТОВА МЕСТО е след избор на светила от времето на цар Борис и е избрано не случайно!!!, Идеята на тези професори е приета и доразвита от "мръсните" комунисти превърнали болницата в най голямото на балканите заведение за лечение на тази страшна болест.
Благодарение на "МРЪСНИТЕ" комунисти и на ЛЕКУВАЩИТЕ ЛЕКАРИ с техният натрупан с десетилетия опит тази болест отиде в миналото и бе забравена.

Сега благодарение на НЕГОДНИЦИТЕ които ни управляват ТУБЕРКОЛОЗАТА ОТНОВО СЕ ЗАВЪРНА , А БОЛНИЦАТА И ПЕРСОНАЛА Й бяха унищожени!!

НАБЛЮДАВАЙ КАК С ХИРУРГИЧНА ТОЧНОСТ СЪДБАТА ЩЕ НАЛОЖИ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС И НА ТЕЗИ, КОИТО СТОЯТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА НИ ОНОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАМЕ.
На всекиму според дължимото - това е принципа с който СЪДБАТА ни правораздава!!
Повярвай ми , няма да те подмине нито теб нито мен , нито тарикатите които смятат, че ще Я надхитрят.
С тези БОГОБОРЦИ нещата са приключили.