Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Zoom

Коронавирусът може да сложи на пауза видео стрийминг войната

За сметка на това можем да видим разцвета на безплатното съдържание

2
 
0
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Да не се лъжем - HBO изкарват по едно, максимум две добри неща на година, ако не беше "Чернобил", след негативите с края на GoT щяха да са в историята с двата кракта (сега са с единия) - няма вече сериала като True Detective или Rome. И кой плаща 10 месеца, за да гледа по една серия на някое шоу на месец?

Amazon разчитат отново на пари (изкараха добри шоутата), но нямат историята - просто още един фронт, където Безоз ще е търпи провал.

Историята, която имат Disney - Disney се *** скандално със Star Wars, но после "The Mandalorian" беше лъч надежда. Въпросът е дали, ще изкарат добри мини сериали и филми от DC и Marvel Studios (да, Disney е нещо повече от детски филми - Disney е монополист). Ако някой ще успее да се пребори с Netflix за дал, това ще е Disney.

Netflix - прецакани са, главно заради ЕС, които налага абсурдни изсиквания към Netflix, за заснамене на % от показваните филми в ЕС. Целта е да използват парите на американците да спонсорират отвратителното в голяма степен европейско кино (да имат и добри ЕС сериалчета по Netflix, но определено е трошене на пари).

И като казвам, че ЕС киното е в голямата си част зле, за да не кажат някои, че съм американофил, харесвам и руски филми - руснаците имат много добри военни филми и комедийните сериали.