Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

СЗО: Политизирането на кризата с коронавируса трябва да спре

Тедрос Адханом Гебрейес призова Пекин и Вашингтон да водят честно лидерство, като вземат пример от Съветския съюз и САЩ, които изкореняват едрата шарка през 1967 г.

0
 
2
 
7
scott до: Бидонойл
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
баш това имам предвид!
Ако само прекъснеш веригата от доставки - търговията с китай щеше да си върви. през проксита, през корумпирани, но нямаше да спре. сега, днеска, кой щи купува "китаска храна" или щи търгува с тех под заплаха на ембарго и на санкции? ТРЪМП получи квот искаше. СЗО - *** на амбициите му. Просто привлече медиите като им подаде стръв на кука и изплаши политиците. Добре организиран план. До войната, ама такава с гърмежи и убиване на врагъ на бойното поле има само един косъм разстояние. Да видим китайската коалиция........
1
 
2
 
6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
"Помогнахте на Тръмп да сатанизира Китай"

Какво сатанизиране бе, oвчи мозъци! Не беше ли именно Китай откъдето тръгна пандемията? И то защото някой малoyмен китаец решил да си похапне прилеп за закуска. Не бяха ли китайските власти, които криеха за ситуацията в Ухан, докато епидемията не се разпространи неконтролируемо? Не бяха ли пак те, които лъжеха и все още лъжат за истинския брой на заболелите и починалите, така че останалия свят да подцени опасността и да се забави с вземането на мерки? Даже сме прекалено тактични към китайците. Вирусът трябваше да го нарекат "Китайската чума", да се знае откъде е дошла. И следващия път когато това се случи - пълна блокада на цялата държава. Да се отучат да плюскат де що животно намерят!
1
 
6
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Една от СМЕШНИТЕ статии тук!
Ало, СЗО, нали изпълнихта препоръките на Бил Гейтс около събилие 201!
Тоест, след луда крава, птичи грип, свински грип и африканска болест по свинете, открихте "следващото голямо нещо", което ДА ВИ ОСИГУРИ ФИНАНСИРАНЕТО.
По моделът и внушенията на "събитие 201" осигурихте топъл обед на медиите, изплашихте политиците и превърнахте един прост грип в световна "пандемия"-новина. И сега: хър,мър, моля другарко, ние само пръднахме.
ВАШТА МАМКА СЗО-СКА! Помогнахте на Тръмп да сатанизира Китай и да прекъсне произведствените вериги за доставки, помогнахте на банкстерите да изтрият 25 трилиона от борсите и да не са виновни ТЕ,а "тотакасистанаотсамосебеси". Всичко е било за пари и за осигуряване на СЛЕДВАЩИЯ РАЗДУТ БЮДЖЕТ! Е, сорка, големите лъжци, наемните убийци и слабоумните бърборковци се ЧИСТЯТ. ОТ КУКЛОВОДИТЕ.СЛЕД УПОТРЕБА. А вас бая си ви употребиха. RIP и се потапяй. не мрънкай кат мавродиев.
2
 
2
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
"СЗО: Политизирането на кризата с коронавируса трябва да спре" . Ми то ако не се политизира – Няма да има пандемия :)))
0
 
7
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
А кой да поведе света бре - Македония и България ли
4
 
4
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Тоз пич как реши, че точно САЩ и Китай трябва да поведат света. Май нещо се е притеснил за заплатата си.
5
 
3
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Тедрос трябва да бъде арестуван заради фалшифициране на данните за заразените.