Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

От утре носенето на маски на обществени места ще е задължително*

В търговската мрежа има налични достатъчно маски, посочи премиерът Борисов

   1| 2| 3    
0
 
1
 
21
wag1111 до: Oбичам България
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Въобще не съм гледал точната бройка на населението в момента, написал съм бройката ориентировъчно е 3.5 милиона. Мерките са едно, а изпълнението съвсем друго. Долу съм описал съвсем точно това, което виждам разхождайки се из града всеки ден. Преди седмица ми изтече командировката в Берлин, където бях цели 3 месеца . Сега съм си отново в Хамбург и отново по цял ден си се разхождам с жената и детето, и от време на време с познати. Идват и правят само предупреждения като се посъберем повечко хора на едно място и си отминават полицаите. Ти май си стоиш само във вас. Нито е забранено да се разхождаш в парка, нито да ползваш пейките за сядане, може да си стоиш колкото искаш.
0
 
4
 
20
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Повечето чужденци си тръгнаха от Германия. Останаха само такива със стабилен доход. В Берлин мерките са същите като в нашите градове. Не знам защо реши да си измисляш точно за този град, при положение, че мерките ги има в сайта на града на анг. език. Също така населението на града по официални данни е 3.75 - 250к души ти се губят. Моля, когато лъжете използвайте точни факти или такива, които трудно се проверяват, за да не се червите после.
0
 
3
 
19
Oбичам България до: Gold Zombie
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Човека ти е написъл, че някой държави са загубили повече от колкото във войни (не е споменал държави, нито воините). Недей да извърташ думите и не говори за историята, защото се излагаш. Успех.
2
 
5
 
18
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
аз писах тук преди един месец, че маските са задължителни под едно видео на СЗО, което казваше, че не са за "здравите", а се знаеше че дори здавите/без симптоми/ носят висуса и заразяват
...пак след дъжд качулка
3
 
5
 
17
doba до: Ivan N.
преди 4 месеца
По мои данни почти всички в Банско(около 20 000 + човека вкл. туристите и персонала от близките села) са имали контакт с вируса. Колко са заболелите и колко починалите?.. Статистика, моля, от нея няма къде да се избяга.
4
 
6
 
16
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
По данни на СЗО по време на сезонните епидемии заболяват 5-10% от възрастните и 20- 30% от децата. Всяка година глобално се регистрират 3-5 млн. тежко протичащи заболявания от грип, изискващи болнично лечение и 290 000-650 000 смъртни случаи. В Европейския съюз ежегодният брой на симптоматичните заболявания от грип е 4-50 млн, а смъртните случаи са 15 000-70 000. Около 90% от смъртните случаи, дължащи се на грип, възникват при лица на възраст на и над 65 г. В страните с умерен климат на северното полукълбо сезонните епидемии се наблюдават между ноември и април, а в южното полукълбо между юни и октомври.

Само казвам...
4
 
4
 
15
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Досега носенето на маска беше тест за интелигентност. Един излишен тест, тъй като отдавна се знае, че интелигентните хора винаги са малцинство - навсякъде и по всяко време. Но по-добре от втория път, отколкото никога.
7
 
0
 
14
wag1111 до: Gold Zombie
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
МНОГО СИ ПРАВ!!!! За цялата нелепа ситуация.
7
 
3
 
13
wag1111 до: фиг.1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не ми стана ясно къде видя война. Това си е най-нормален вирус без кой знай какви последици. Защо толкова му обърнаха внимание, не ми е никак ясно. Явно е изгоден за някой некадърни политики и бизнес интереси. Само времето, ще покаже. Те първа започват изкуствено създадените икономически проблеми. Добре, че е вирусът да си намерят извинение за ситуацията в която ще изпаднем през следващите 2-3 години. Прекалено много балони се понадуха сега е време да спихват.
4
 
3
 
12
penman до: nkavrakov1982
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
*** са си по рождение побъркани, само лидерите им са хитреци, водещи за малоумниците.