Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Горанов: Капиталовите буфери на една банка ни делят от чакалнята на еврозоната

Според финансовия министър страната продължава по предварително одобрения план за процеса, който продължава да се изпълнява

   1| 2    
1
 
7
 
12
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Този проект ЕС както е тръгнало няма да го бъде още дълго. Хлопнаха вече границете. Сега се прави масова кражба на капитал от централната банка и държавите се надпреварват, кой ще вземе максимума. Капитала се върти около основателките, дори и те нещо не могат да се разберат. Италианците постоянно критикуват швабите за егоизма им по отношение към всички останали. Колкото повече имаш, толкова повече взимаш. Както обикновено това, ще удари шматките от периферията (новите членки).
1
 
5
 
11
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Използват момента да махнат “примката” наречена валутен борд от врата си, използвайки невинни извинения. Стадото ще се усети прекалено късно.
1
 
4
 
10
dikens15 до: Dimat
преди 3 месеца
3
 
3
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ех как драпате мошшшеници за тази "чакалня",където да си нулирате мошеничествата и престъпленията и ги прехвърлите на гърба на аборигеноовцете!!!Как само драпате..и май ще додрапате,а стадото за кой ли път ще продължи да блее и чака да му го вкарата по-дълбоко,за кой ли път!АМА,ХАК МУ Е!НИКОЙ НЕ МУ Е ВИНОВЕН ЗА МАЛОУМИЕТО!
2
 
6
 
8
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Това сайтче цензурира абревиатурата П-И-Б, Първа Инвестиционна, ББР им оправи буфера оня ден, остава Инвестбанк!
1
 
2
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Цецо Минев, не харесва това!
3
 
3
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
изтървахте влака Горанов, а следващият няма да дойде по график
Борисов призна че това е негова грешка
БГ най-добре да си трае в тази криза, колкото повече мърда повече ще боли
0
 
8
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Оня ден ББР спаси *** покрай историята с лошите кредити, значи остава Инвестбанк!
2
 
11
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Тоя Горанов наистина е за смяна. Не знае на кой свят е. Днес пресконференция дава и го питат " вноските по кредитните карти, ще се отсрочват ли", той върти суче ( не знае). Да сме прочели на саита на БНБ. Питат го за Самоосигуряващите управители на ЕТ- пак върти и суче ( не знае), ако били на трудов договор 1500 кредит. Иначе се бие в гърдите, за супер големите и ефективни мерки които са приели.
4
 
8
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Тоя на коя планета живее . точно са Европейските държави от ядрото на евро зоната ще тръгнат да се занимават с нас В Европа се засилват центробежните сили Богатия и пестелив север в момента си прави улув относно катастрофа в юга и вади съвсем други статистики относно пандемията. В резултат на пандемията и и дълбоката рецесия дълговете на. Италия и Гърция ще надхвърлят 200 процента Испания вероятно 130 . Франция и Германия и те там значително над 100 процентната, ЕЦБ монетаризира дълговете на страните членки , Точно баш са ще се занимават с нас . Отделно и нашия дълг ще нарасне и да не говорим че лошите кредити в българската БАНАННОВА система пак ще се засилят към 20 - 30 процента