IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Затварят Женския пазар заради неспазване на мерките за борба с коронавируса

Ще бъдат преустановени абсолютно всички търговски дейности в района на пазара

18:36 | 11.04.20 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Столичната полиция затваря Женския пазар след консултация със Столична община заради неспазване на противоепидемичните мерки там, съобщава БНР.

Ще бъдат преустановени абсолютно всички търговски дейности в района на пазара.

Oт вчера сергиите на Женския пазар са оградени, обособени са вход и изход и подобно на режима в големите вериги магазини се пропускат определен брой хора, а придвижването между сергиите става само в едната посока.

Пред входа на пазара се изви огромна опашка и въпреки че повечето хора са с маски, дистанцията от два метра не се спазва, затова предупреждаваха и от високоговорителите на патрулната кола служителите на МВР.

Въпреки въведените ограничения посетителите бяха стотици. Според продавачите въведеният режим представлява по-голяма опасност за хората, тъй като на опашката не се спазва нужната дистанция, посочва още БНР.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:58 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 4 rate down comment 0
Бидонойл
преди 4 години
Първо, там не работят само ци**гани и второ, всички тези планини от зеленчуци и други бързо развалящи се храни просто ще отидат на *** ли? Някой ще обезщети ли търговците за загубата? Или ако не си голям работодател или банка, помощи няма, а малкия бизнес да го ду**. Друг въпрос е защо наказват продавачите заради безотговорността на бабичките.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 2
zelka007
преди 4 години
ци**нията наречена "женски пазар" няма да липсва на никой ... освен на ци**ганите по сергиите и общинската фирма дето събира наемите ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 0
vladi_guetzov
преди 4 години
Глупоста няма граници.Трябва да се отварят повече пазари и да се спазват мерките , а не да се затварят .Някой изкукуригали дядковци май трябва да си ходят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още