Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Работодатели и синдикати напълно подкрепят бързото присъединяване към ERM II

Така ще бъде ускорена пълната интеграция на България към ЕС и ще бъде улеснен изходът от рецесията, предизвикана от разпространението на Covid-19

   1| 2| 3    
2
 
3
 
26
dikens15 до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нещо по темата би ли написал, извинявай??!! Всичко разбрах кой какъв е и що е е , само твоето мнение по темата не разбрах!!! И да ти напомня, че не си тук да спамиш и плюещ, гросе специалистен. Не че съм изненадан нещо, но за разнообразие вземи пиши нещо. Или ти казваш освен думи като “ копейник” “опорки” “ ***” и тем подобни заучени селски фрази не знаеш друго??? Достойно за един лум пен!!!
5
 
2
 
25
Dr. Vatnikov до: shinawatra
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нещастно дребно същество, толкова ти е празна главата, че изобщо нямаш представа за какво говоря и какви са реалностите.
С пудела Дики сте си едно ниво.
2
 
5
 
24
shinawatra до: dikens15
преди 1 година
Няма профилна снимка
Остави го, тоя тотално не е в час, щял да пита златото, за да се върже към него:)) А най-печалното е, че такива тикви се изявяват в investor.bg...
2
 
4
 
23
shinawatra до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Постигаш си целите чрез ли-за-не...
1
 
9
 
22
shinawatra до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Леле, леле, точно от такива като тебе България има нужда да се ОТЪРВЕ!!!! ТАКИВА, които мислят, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРЖЕМ КЪМ НЯКОГО И НЕЩО. Винаги най-печеливши са независимите държави, които спазват неутралитет, и те ВИНАГИ СА МАЛКИ! А как се спазва неутралитет - чрез лавиране. А ти и в живота сигурно си такъв - постигаш си целите с ***. Прав ли съм? Ватенка кирлива!
2
 
6
 
21
shinawatra до: Solar Power
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аз не съм чул Дания, Румъния и Унгария да печатат пари в момента. Ръст чрез печатане, това да не е някакъв нов приом, защото на мен ми се струва че освен до инфлация до друго не води..
3
 
9
 
20
dikens15 до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Така, както ти преди си целувал гъ зовете на комнягите и сега целуваш на “ развитите ни западни партньори” ли??? Това ли имаш предвид да се “ присъединим”. България не е малка държава 110 000 квадратни километра. Англия е 130 000. Защо не отидеш да обясниш на Англия, Швейцария, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия и други, че са малки и трябва да се дуп ят??? Мисленето ти е селско- кому нистическо и това е определящо. За съжаление не си само ти такъв Ганьо.
3
 
7
 
19
dikens15 до: Solar Power
преди 1 година
Няма профилна снимка
Простичко ти се вижда, щото ти си ***. Кой ти е казал, че с печатане на пари се постига просперитет??? Като печатахме преди борда до къде го докарахме. Само дето банките раздадоха кредити на близки до партиите фирми и чукаха за рефинансиране на гишето на БНБ което печаташе и даваше докато можеше.
5
 
4
 
18
Solar Power до: Solar Power
преди 1 година
Няма профилна снимка
инъче ще си кретаме с 1-2% ръст на продукта и ще гоним другите още 50 години :) Поне !
3
 
8
 
17
dikens15 до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти не си в час и то много !!! Вземи се образовай, че направо се излагаш. Никого не сме длъжни да питаме ( самият ти въпрос издава робската ти психика - да питаш за разрешение). Дойче марката физически може и да не съществува, но ние преди еврото бяхме вързани към нея. След въвеждане на еврото марката си има съотношение на обмяна към еврото към което е приравнена. Лева чрез борда се приравнява първо към марката, а чрез нея вече и към еврото. При разпад на еврозоната всички стари валути, които сега не съществуват( марка, френски франк, шилинг, песо и т.н.) ще започнат отново да бъдат печатани всички и всяка държава ще възстанови валутата при съответният обменен курс с еврото.