Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Фед насърчи моралния риск в голям мащаб

Вместо да преследват по-ниски нива на задлъжнялост, фирмите научиха, че ще бъдат спасени, ако са изтеглили заеми

   1| 2    
2
 
0
 
12
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
падна, падна Блудницата Вавилон..
2
 
2
 
11
dikens15 до: Otka4eni reformatori
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Прочети внимателно какво съм написал!!!
1
 
4
 
10
Otka4eni reformatori до: Otka4eni reformatori
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Нали все пак затова постоянно ручат жабетата за свободния пазар как ще регулира всичко. Ами защо тогава не го направят. Защото знаят какво ще стане. Да оставят свободния пазар да се регулира сам, да ги видим тогаз същите тези хубостници, който най много реват за свободен пазар и капитал... Защото много добре знаят, че те ще са първите, които ще изгорят.
0
 
6
 
9
Otka4eni reformatori до: dikens15
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Не точно. Капитализма не работи идеално. да работи добре,но не идеално. Ако работеше добре, нямаше да се получи цялата сегашна ситуация, както и дългогодишното трупане на дългове, както и кризи през 10 години, точно пради натрупването на дълговете. Точно тук е разковничето. Вместо държавите както обикновено да спасяват частните корпорации с парите на данъкоплатците, а ги остави да се оправят сами. Каро са неграмотни и неграмотно си управляват активите да фалират. Тези, които си управляват грамотно бизнеса няма да валират и ще останат. А ние какво правим. На всеки 10 години криза и обикновените хора с парите си, чрез държавата плащат за грешките на някакви тотални мирезници. Шърво според мен не е правилно и второ това се епревърнало вече в основа на сегашния капитализъм, който разбира се няма нищо общо със истинския капитализъм от 50 до 80 те на 20 ти век. И към който трябва да се стремим. А сега какво става. Точно тези които управляват тотално неграмотно бизнеса си чрез лобите и напазаруване си напазавуваха държавните елити да им играят по свирката. Това е тотална порочна практика, кояото пак казавам няма нищо общо с капитализма. Това ако не е коеупция какво е тогава. Така че капитализма реално е далеч от това да работи идеално. Работеше да. Но до към средата на 80те години. После същите тези мирезници видяха, породени от собствената си алчност за повече печалби, вратичка в капитализма и я излолзваха. И сега имаме една извратена версия на капитализъм. Това е. Така че е далеч от идеален. Беше, но вече не е...
3
 
3
 
8
stefanstefanov до: kane
преди 8 месеца
Прочети какво ти е отговорил dikens15.
Иначе, хиперинфлацията последвана от WW III,са единственият изход от сегашният безмилен,така наречен просперитет.
1
 
4
 
7
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Цоциализъм и демагогия в чист вид!!!
3
 
1
 
6
dikens15 до: Dr. Vatnikov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Еле Пъ Твоя!!
1
 
5
 
5
dikens15 до: kane
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Капитализмът работи идеално, другарю!! Но е несъвместим с комунистически похвати и мерки, каквито се прилагат в най- новите времена. Фалиралите трябва да се оставят да фалират, а не да се спасяват с държавни парици. Капитализмът не е само позитиви, има си и негативи и те идват от собствените ти действия, алчност и тъпо тия.
6
 
5
 
4
Dr. Vatnikov до: kane
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Като видя някой да пише ФАЩ и вече съм наясно с мозъчния му капацитет на гъсеница.
5
 
7
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Много добър материал!
Браво.
Алчността е в основата на капитализма. И през 2008 и сега се мъчат да го спасят. Той не работи, но те го спасяват и спасяват и спасяват....вярвам че ще дойде време в което това няма да е възможно повече.
Фактически всичко се заплаща от инфлацията, което причиняват. Това работи за Фащ, защото имат контрол върху световната валута и за никой друг ли света! Това работи също когато разстоянието между кризите е голямо, ни сякаш кризите са все по на често и ще може да стане хиперинфлация.
Императора Доналд Дък в задружие с евреите нарежда на Пауъл какво да прави. Той е марионетка.
При толкова много зомби компании, не може ли да се говори за зомби икономика!?