Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Инфлацията ще се завърне до година след кратко отстъпление заради коронавируса

По-инфлационната среда ще благоприятства портфейл по-силно ориентиран към акциите за сметка на облигациите

2
 
1
 
3
преди 1 година
Кой знае? Може би! Само дано да няма измрели от зарази!!!! И дано да не се допускат заразоносители на обществени места, преди всичко в болничните и медицинските заведения и в транспорта. Хигиената, дезинфекциите трябва да продължават! Иначе лошо! А колкото до парите ще се увеличат за тези, които инвестират в акции! Какво, ако има инфлация? Кога не е имало? Живота си върви! Тези, които недоволстват и нямат, пак ще нямат! Или по- скоро все няма да им стига това, което имат и все ще гледат в паницата на другия! Всеки с акъла си!....
0
 
7
 
2
преди 1 година
Инфлацията е най-лошия сън за нашия народ, по лош и от вируса. Дано да остане само сън, ама няма да е. Управителите на света са решили да крадат от всички наред, казано по меко да обложат почти всички с инфлационен данък.
2
 
9
 
1
преди 1 година
Анализа е на база,това че потребителите ще се втурнат да харчат както преди до една година.Дали ?Дали повечето хора,ще започнат да теглят кредити,да купуват,щедро и търсенето да е на нива от преди кризата до 12 месеца ?Много съмнително.Шока,който се получи ще накара хората да бъдат предпазливи.Кой ще им гарантира,че до година,две няма отново да получат повече от същото като изживяване ?Освен това за да харчат потребителите имат нужда не само от пари,а и от спокойствие и сигурност за утрешния ден,които не се калкулират в този анализ.Никой все още не може да изчисли какво е в главите и психиката на хората,след целия цирк с вируса.