Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Организации и политици призоваха ЕК за „решителни действия“ срещу Виктор Орбан

Разширените правомощия на унгарския премиер създават предпоставки за злоупотреби с правата на човека и върховенството на закона в европейската страна

1
 
0
 
9
khao до: silverros
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
вече цял ден никой не е изтрил изказването ти :)) инакомислещий :))
3
 
3
 
8
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Видя се че свободата на словото не съществува. Големите интернет компании трият постове на президенти и експерти ако те не отговарят на политическата линия. В Европа започнахме да на казваме експертите, които изказват различно мение. Вероятността обикновен човек да бъде наказан за свое лично мнение се е повишила много. Дикататорите си намериха оправдание да ДИКТУВАТ каво е правилно. И да наказват инако мислещите. И пак тези диктаори измислят "правилни" неща които всъчщност са фалшиви новини. Но въз основа на тези фалшиви новини се наказва изтината.
3
 
4
 
7
преди 3 месеца
пхахахаха, тия заедно с Жабария ше теглят по една кyретина на ЕК с пожелания "Ебeте се в гъзот.com" и ареее довиждане на некви невзрачни кypветини в Брюсель дет въобше не знаят къде се наират .... кви човешки права кви 6 лв., ма Орбаниста му треа един само указ и ЕКто е у миналото за Унгария со се организации и стоте им пичкки лелини ....
2
 
5
 
6
ing5rov до: Oбичам България
преди 3 месеца
... мдаааа , ако си имахме Орбан , а не Бокаса , нямаше да сме колонията , която сме сега !
2
 
3
 
5
korn до: Oбичам България
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Едва ли популистките му идеи са толкова голям проблем. В момента поголяма част от държавите в ЕС, както и самия ЕС се управляват от популисти. Може би проблема е в това, че Орбан забравя как като фалира СССР, фалира и Унгария. Как унгараците бягаха да работят в Германия. Как всяка втора *** и порноактриса беше унгарка. После Германия наля пари в икономиката им и се оправиха.А колкото до нас, преди време когато Юнкер беше още президент на ЕС, каза че няма проблеми да работи с популисти като Орбан и Борисов, както искаш го разбирай това. Но и Орбан и Борисов, винаги са били за по обединен ЕС, като особенно Орбан винаги е искал европейска армия която да защитава европейските граници.
2
 
8
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Малко са пресилени тези притеснения? Как Орбан ще смаже демократичното общество? Говорим за народът, който пръв се опълчи срещу СССР и поиска свободата си. Ако руснаците не могат да прекършат този дух (както примерно направиха с братята ни в Македония), Орбан ли ще го направи? Колкото и да е корумпирано управлението му, чисто и просто някои от популистките му политики се харесват на голяма част от народа - биха се харесали и при нас мисля.
8
 
6
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Я, двата трола, дето са разпределени тук, бързали да оспамят статията.
Таварищи, как е петролеца днес?
Чух СА пуснали 90 дни разсрочено плащане....

Мхихихи..
5
 
9
 
2
преди 3 месеца
Еврог***ските ценности това диктуват!
4
 
11
 
1
преди 3 месеца
Пуркооо , преди да пишеш , да беше се огледал у нас какви ги вършат ... Орбан да ви е проблема , платени писачи !