Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

София ще бъде затворена за влизане и излизане до второ нареждане

Изключение се прави за камиони със стоки, линейки и служебни автомобили в определен интервал

   1| 2| 3| 4| 5    
0
 
3
 
44
khao до: Oбичам България
преди 1 година
Няма профилна снимка
рома е за пиене, а мишето си е баш мааангал! от най черните *** е.до скоро проституираше на дунав мост 1, но явно е почнал да дуууха по нагоре по течението :)и щом ти казва че са били отеорени, значи са били...той там работи, в храстите, мушмурока обратен! :)
4
 
3
 
43
преди 1 година
България към прогрес ,властите работят като добре смазана машина.Патриотичните усилия на Министър Танева да спасява земеделските производители и да намери пазари за стоките им,бе зачеркнато със заповед на М-р Ананиев да се затворят пазарите/вместо да се организират и спазват правилата/.Бившата учителка Госпожа Фандъкова сигурно живее с мисълта за обучението на децата ,но не и да даде петно и да се одобрят проекти за нови пазари в София ,за да се задоволяват софиянците с български продукти от месни производители,защото чака може би рушвети за строежа на жил.сграда,или защото едната власт не се обажда на другата. На фона на здравна,социална и икономическа криза ,друг Министър иска да купува снаряжение и военна техника за милярди-на гол тумбак пищови.Българската държава работеше като добре смазана машина/но по време на социализма/ и тогава страната постигна изключителни индустриални успехи ,създаде електроника ,химия и машиностроене,земеделие ,както и инженери ,каквито едва ли някога ще има.Връзката на прогреса на държавата,целите и властите работещи като добре смазана машина , и един разграден двор където всеки може да дойде да краде и да изнася -на кое от двете прилича сега България.?
0
 
6
 
42
Dr. Vatnikov до: Oбичам България
преди 1 година
Няма профилна снимка
Що се занимаваш с тоя ***?Остави го да си църка, не му ли виждаш нивото, ако наистина е в Австрия, бута някъде количката с кашони и псува наум по успелите.
4
 
4
 
41
Oбичам България до: michaelis23
преди 1 година
Няма профилна снимка
Правиш ли се на ***? Една част от нещата сме си ги платили, другите са дарение (политика). Ето го самолета на спасението от майка България за мангото от Виена (https://***.google.com/amp/s/***.bgonair.bg/a/2-bulgaria/189612-borisov-avstriya-poiska-zashtitni-kostyumi-ot-balgariya/amp). Толкова ли си невеж, че се връзваш на политическия пиар на Китай? Инач много учен *** си - против гейеропа ама живее във Виена. Големи сте лицемери.
4
 
4
 
40
Oбичам България до: michaelis23
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти да не си от ромите с завършен втори клас? Не може нещо да пишеш логически - интересно дали говориш както пишеш. Или си от ромите с ТЕЛК ама цедиш западни държави и сега се правиш на бавноразвиващ или ***. Прочети си утре коментари на трезва глава и си направи самооценка за възпитанието и ценностите.
5
 
5
 
39
преди 1 година
самолета на Спасението Господне докарал от Страшната Диктатура т.е. Врага на тез човеци с правата и слободите - маски разбииш ли и некви с разни помпозни никове "Обичам гол да тичам" или "Обичам Булгaристан" ше знаят къде се намират, че и оценки да дават, е как да стане тая раота ? .....
7
 
3
 
38
michaelis23 до: Oбичам България
преди 1 година
Самолет на НАТО докара 568 000 маски от Китайhttps://offnews.bg/zdrave/samolet-na-nato-dokara-568-000-maski-ot-kitaj-726803.html-----------------------------------------шшш къде летиш ти може би ?!? нешо прай ли ти вчепетление тука в пейзажа ммм ?! кат те гледам май ньет, за тва ааайде лека нощ, довиждане беше ми неприятно и чал завинаги .... глупаци такиа
5
 
6
 
37
Oбичам България до: michaelis23
преди 1 година
Няма профилна снимка
Стига си плакал бе ***... Целия свят ти крив, всеки срещу теб, всеки ти евиновен, ти обаче най-*** от всички. Има една латинска поговорка, ама знам, че като си ром, нямам общо с Rome - затова на български: "Където е хубаво, там е родината." Аз не те съдя, че си отишъл да си търсиш *** щастие на запад, живей си там, недей коментара как живея аз тук и колко ми зле.
5
 
7
 
36
Oбичам България до: michaelis23
преди 1 година
Няма профилна снимка
Говори като ром, държи се като ром, разсъждава като ром, но като му кажат, че е такъв, вие като на умряло.
6
 
5
 
35
michaelis23 до: Oбичам България
преди 1 година
тя Българията е взела здала, не била Колония а кво е ?! територия населена със сервитутки, бакшиши и нещaстници кат тебе от Атлантическия ви клуб и Отровното Общество дет пишат за жълти стинки тва е .... Отбор духльoвци дет налагат геноцид над населението и го морят, *** пеесе човека мое сте вие у вашия катун тука такоа нещо немеме ..... Те комшиите ше ви обяснят един ден от къде изгрява слънцето като съвсем измрат пилците или иябягат от там и то колкот по скоро толкоз по добре ....