Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Оптимизмът на Wall Street донесе на Dow ръст от над 700 пункта

За доброто настроение допринесоха съобщения за добри резултати от медикамент срещу коронавирус, както и намерението на Вашингтон скоро да отвори икономиката

1
 
2
 
5
be_google до: kane
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Пълен абсурд.....ма ТОЙ ПАЗАРА така каза.....ма кви перспективи има там....той тва най-яката демокрация.....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ДАЛЕЧЕ ОТ РЕАЛНОСТТА! Но това тотална олигархия и финансова мафия и държавен финансов тероризъм.
0
 
3
 
4
Solar Power до: kane
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И още няколко съвета... може да си купиш малко злато, но имай в предвид, че по трудно се продава после и не ти носи дивиденти. Може да си купиш и малко имоти например ниви :) Но ако мислиш да се регнеш на делта сток и да играеш с метатрейдър глупостите ще се прецакаш .... гаранция :)
1
 
4
 
3
Solar Power до: kane
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Така е не си ги схванал борсите ! Основно правило при инвестиция там е да можеш да чакаш ! Да понякога и 20 години или повече. На борсите инвестирай пари от които нямаш нужда. Купувай акции които носят дивиденти и такива които им се качва цената. Никога не продавай. Кумулативното натрупване ще ти умножава капитала непрекъснато. Подбери акциите от топ 100 може и да включиш няколко рискови. Планирай нови покупки така,че когато стигнеш 60 години да имаш 40 преоцента акции и 60 процента фондове. Може част от 40-те процента акции да вкараш и облигации. Ако искаш да се чувстваш ,че "играеш" на борсата тоест освен да купуваш и да продаваш то направи го на някоя крипто борса. Например etherium vs etherium classic. Не се занимавай да предвидиш и да биеш Уолстрийт като купуваш и продаваш .... ще загубиш 100%. Нямаш информацията , нямаш и знанията :) Играй само пасивно както го обясних. Рисково на криптото.
1
 
4
 
2
Hahoto до: kane
преди 1 месец
Този оптимизъм е като оптимизма на скачащия през прозореца. Повишава се като да качи няколко стъпала, за да се засили по-добре, преди да скочи! ;)
3
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Айде и парите от стимула отидоха на борсата(около $3000) средно на семейство
При понижава се драстично п/е - акциите в момента са по скъпи от преди кризата!
При 25% спад на БВП в 2нд тримесечие борсата регистрира 30% ръст за 3 седмици!?
При 20 милиона безработни ( засега) и 17%(май беше) спад на продажбите. При падащи цени на имотите, суровините и викс на около 40, при милиони болни и стотици хиляди мъртви( само за два месеца).... И това не е краят!

След десетки (почти)години на борсите се оказва, че нищо не разбирам от тях