Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Какво е свършила Антикорупционната комисия през 2019 г.?

Отнети са 37 имота и 119 моторни превозни средства, 9 дела са спрени от Европейския съд, по други 150 се чака решение на ВКС

0
 
4
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
А свършила ли е нещо? Защото знаем, че умеем да се отчитаме. Какво може да отчете Цацаров за 7 години главен прокурор освен, че най-често си мълчеше, все едно, че няма провинение, към което да се отнесе с неговата компетенция, често притуляше свои и на управляващите хора, а тези, които принидно нападна, им се създадоха условия да се изнесат от страната.

Хайде малко самобичуване, точно в момента на Воскресение Христово се намираме. Да проявят малко доблест и като искат да управляват, да го правят както трябва. БЕЗ КОРУПЦИЯ. Срам ме е, че бяхме на едно от последните места по корупция в ЕС, но от 2009 г. (от управлението на ГЕРБ - смятате ли, че е случайно??!!) България единствена е на ПОСЛЕДНО място.
1
 
1
 
1
преди 7 месеца
"Стойността на отнетото през 2019 г. незаконно придобито имущество е около 9 млн. лева. За първите два месеца на тази Цацаров отчете, че е отнето незаконно придобито имущество за 19 млн. лева"

това казва всичко !!!! трепачи ...