Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Телекомуникации

Vodafone предупреждава за атаки над 5G антени в Германия

Vodafone ще разшири 5G мрежата си до 10 млн. германци, Deutsche Telekom възнамерява да обхване половината население на страната - 40 млн. души

   1| 2    
1
 
4
 
15
Valentin13 до: Achtung
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
никак няма да стана подкрепител на Мъск. но неговите излъчватели покриват малки зони. 5Г покрива жилищни райони и трябва някой, на когото му се има доверие от повечето народ, да проведе едно дълбоко истинско проучване и да даде това изследване на широка публика да го обсъди.
защото сега какво става. аз между другото преди доста години имах бизнес интереси в изпълнение на проекти с тази система. разбрах какъв огромен икономочиски потенциал има тази система, огромен, неподозиран. затова хора и компании, надушили това, ще ни дават мило и драго, ще ни разказват Шехерезада на квадрат и на куб, как нямало опастност и ние сме изостанали, и днеска живота е друг, и трябва да живеем в бъдещето. и тям подобни. защото 5 Г освен всичко друго е огромен бизнес.
така, че трябва да изолираме тези и да чуем истината.
2
 
6
 
14
Valentin13 до: Solar Power
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
това, което зная е, че тези които имат силен икономически интерес пеят приспивни песнички на тези, които предпочитат да не знаят или им е трудно да разберат.
2
 
3
 
13
Solar Power до: mrynmryn
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ти как мислиш,че си карата сигналите до станцията ? - С оптика :) Подземно. Скорост на светлината... няма външни влияния както при радиото. Скорости много по големи. Няма по добро решение за момента 5Г дори и на малкия му пръст не може да се намаже :)
2
 
4
 
12
Solar Power до: Valentin13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Браво ! Най-после един който да знае за какво иде реч !
1
 
2
 
11
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Аз пък като инженер, да питам тези дето реват че 5G ги облъчвало с голяма честота, аджаба с каква честота излъчват спътниците на Мъск, които искат да конкурират 5G мрежата.
2
 
6
 
10
Valentin13 до: mrynmryn
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
аз пък съм инженер по радиолокация и мога да ти обясня надълго с графики и доказателства за влиянието на електромагнитните излъчвания върху човешкия организъм, особено за свърх свръх високите честоти, които наближават трептенията на кисмическите лъчи, и още защо има защитен пояс около атмосферата на земята. и още, и още. но нито този сайт е подходящ за това, нито ти изглежда да възприемаш така информация. джиткай си уай фай чето и до там.
0
 
5
 
9
mrynmryn до: mangalistan
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тук дори не са достигнати максималните скорости на 4G, вероятно ще пуснат по-бързо 4G и ще го промотират като 5G, а истинско 5G ще има само на няколко централни места. Aз лично не виждам, какво би допринесло 5G в момента. Не се сещам за нищо, което да се възползва напълно от него, особено като се има предвид, че в движение, скоростта пада, а ако си заобграден от панелки, които нямат антени, ти изобщо няма да го имаш.
За сравнение - оптика все още липсва масово, като технологията е вече сравнително стара и основното е тръби под земята и кабели.
3
 
2
 
8
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
У нас ще тръгне на 3,5GHz после на 2,6GHz. Няма да има на по-голями честоти точно поради затихването и нуждата от много антени...т,е. инвестиций.
Споко...ако стигне 30GHz или 30GHz шъ го мислиме ама за сега ще е малко по-бързо 4G.
1
 
4
 
7
mrynmryn до: Valentin13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Аз не виждам да говориш с факти, а с локуми от типа "една жена каза". Ти самият си същия като хората срещу които плюеш - празнодумец. В пъти повече те облъчва говоренето по телефона, особено на места със слаб обхват.

И между другото, България има по-строго законодателство за ползването на честоти и 5G тук, ще е по-слабо от това, в други членки на ЕС, където пък много от високите честоти също са забранени.
Ако влезеш да разгледаш някой дрон (работят между 2гхз и 5гхз, масовите), ще видиш, че повечето от по-скъпите имат по 2 под модела, на един модел - един за ЕС, 2ри за останалия свят.
И в света имаше точно 2 случая, когато търсих последно, колко човека са си докарали тумор от говорене по телефон, което за момента е най-опасното. Това е при над млрд продадени устройства за последните 20г..

Като толкова те притеснява 5G, си излей бетон по стените, сложи си к-стъкло и ако нямаш антена на покрива повече от 3G, може да не видиш. Ако не, успех на конференциите за "плоската земя".
1
 
4
 
6
Бидонойл до: Solar Power
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Явно ме бъркаш с някой защитник на 5G технологиите. Лично аз смятам, че с тях или без тях - все тая. И досега постоянно сме били изложени на всякакви високочестотни електромагнитни вълни. Ама защо не опиташ да убедиш хората да се откажат от мобилните си телефони.