Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Телекомуникации

Vodafone предупреждава за атаки над 5G антени в Германия

Vodafone ще разшири 5G мрежата си до 10 млн. германци, Deutsche Telekom възнамерява да обхване половината население на страната - 40 млн. души

   1| 2    
0
 
6
 
5
Solar Power до: Бидонойл
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Разбира се, че е вредно .... най-малкото това са трептения които не са обичайни в природата ..... да избие няколко електрона само е достатъчно .... ще ни лъчат от всяка сграда .... ами за мен това са непоискани вълни ....
8
 
2
 
4
Бидонойл до: Valentin13
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Да бе, наричайте еколозите "празнодумци", въпреки че именно замърсеният въздух е основният причинител на респираторни заболявания, на които се дължат и повечето смъртни случаи от коронавируса. Ама вие, хората които най разбирате от наука, тичайте да чупете 5G антени, щото те били виновни.
2
 
6
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
продължава кампания на безжичните - "вие сте глупаци, защото не ни вярвате, че няма нищо опасно". не може просто да се очаква, че хората безропотно ще им вярват, ще им ръкопляскат или в най-добрия случай ще мълчат. това беше при комунизма и НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВА ПАК!
продължават ку хи лейки, дето нищичко не разбират от тези науки, а само научили термини, да ни облъчват и да ни уверяват колко сме прости, те всичко знаят. аз ти казвам mrynmryn, ти си един без мозъчен продукт на извратена система, която копира подтисническата комунистическа система. предполагам, че си на 26 и "не си обременен с миналото".
ако няма нищо страшно, както ни уверяват, нека направят публични изследвания , да декларират крайната цел, да приемат закон за защита на човешката идентичност.
и най-важното - да уволнят от върховете си нищоправци, многознайковци, празнодумци, грети, тимерманси.
дотогава, хората ще имат съмнения.
4
 
1
 
2
mrynmryn до: Petar2015
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
У вас те облъчва много повече безжичния ти нет в стаята, отколкото 5G антена. Това може да го провериш много лесно с рутер, който поддържа 5гхз и 2.4гхз и отидеш в друга стая. По-високата честота, ще има по-малко обхват. Което е и един от основните проблеми на 5G по-висока честота изисква повече антени, но и по-слабо проникване в сгради, тоест шансът да нямаш 5G обхват у вас е много голям, ако тук го пуснат след няколко години, аз първо бих си проверил обхвата, преди да си купя подобен пакет. Шансът да плащаш за нещо, което може да ползваш само когато си на открито или близко до антена, е много голям.
2
 
7
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не е имало нападения, но можело да има. Каква всъщност е новината?

Населението просто няма думата по въпроса дали да бъде облъчвано с високочестотна електромагнитна радиация.