Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Грета Тунберг: Коронавирусът ни дава шанс да изберем нов път към бъдещето

Ако един-единствен вирус може да унищожи икономиките за няколко седмици, това показва, че не мислим дългосрочно, подчертава шведската екоактивистка

   1| 2| 3| 4| 5    
0
 
1
 
47
преди 3 месеца
Да се връща в училище, да си доучва. И после да говори за „решения, които сега можело да били нямали смисъл, но После...” Някой гради марка около тояа дете, то припява и, ако е вярно онова за вируса, още и зараза разнася. Щеше да е смешно, ако не бе тъжно.
1
 
0
 
46
Pyramid до: khao
преди 3 месеца
0
 
1
 
45
khao до: Pyramid
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
верно, що не съм виждал да се изказваш по тази тема ? :)
2
 
1
 
44
Pyramid до: khao
преди 3 месеца
А това, за сбъркания модел, аз от години ви го обяснавам.
5
 
3
 
43
преди 3 месеца
Защо, изобщо, обсъждаме тази кифла с месиански синдром?
2
 
6
 
42
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
не съм неин фен, но е права..... бах тая икономика и тия тежки бизнесмени дето клекнаха за под месец.. очевидно модела е грешен.
6
 
3
 
41
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
2.
на три четвърти от населението на света. Което сам разбираш, че е тотално погрешно. И неморално. Няма нормален средно интелигентен човек на света, който да и повярва на глупостите. Още повече, че я хванаха на няколко пъти в абсолютна лъжа и измама.. Толкова за морала на Тумбака. Ще ти припомня случая за пътуването й във „претъпкания“ влак в Германия, който се оказа според германските железници полупразен в първата класа, в която е пътувала. Така че моля те не започвай и ти. Колкото до голбалното затопляне и промените в климата, много добре знаеш, че едва ли има нормален човек, който да не знае, че има климатични промени, които променят света. И идва ли има нормален човек на света, който да е против разработването и използването на екологично чиста незамърсяваща енергия. И аз лично съм за 100 % използването на ВЕИ енергия. Само че с тази разлика, че желая да заплащам сравнително евтина енергия, а не надута 5 пъти по скъпа от „старите“ енергийни източници. И това също ти и още няколко човек тук го знаете много добре, но продължавате да се правите на луди….
2
 
1
 
40
преди 3 месеца
4
 
2
 
39
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
5.
Пак ще го кажа, защото явно пак ще има не разбрали. Лично аз, а както смятам и всички нормално мислещи хора по света нямат и никога не биха имали против промяната да преминем на екологична не замърсяваща енергия и да направим така, че света да стане по чист, по зелен и по красив. Да дишаме по чист въздух и да живеем по добре. Да имаме чиста природа. Човешката цивилизация от самото си съществуване се е стремяла към това и мисля продължава да се стреми. Както на индивидуално, така и на световно ниво. Но всичкото това, което се прави е с користна цел и това е ясно за всички, защото ако човек беше морален и безкористен нямаше да бъде уличен в лъжи, просто защото нямаше да лъже и да прави неща, които са неморални и бездуховни…. Та всичкото това, което се иска да се направи, аз и всички нормални хора по света нямат нищо против да се направи, но начина по който се прави е погрешен, користен и неморален. И затова хората роптаят и са против. Не са против екологията и природата, те са против начина. Защото това не е правилния начин. И го знаеш много добре. Хората не а против екологията, природата и чистотата, те са против начин по който им се налага….
Ще ме учи на морал една пикла без морал, която не може да си напише името, защото толкова й е интелекта… Айде, моля ти се у лево….
3
 
3
 
38
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
4.
Но да се върнем на Тумбака. Едва ли в света е останал нормален човек, който да и вярва след като беше уличена, че нещата, за който говори и се бори не са така на практика. Още повече, че показа по този начин користни цели, щом като лъже. Толкова за морала и безкористните й цели.
Май само ти и още няколко човека тук не сте разбрали, че Тумбака е човек издигнат от определена група хора, които имат за цел да си прокарат скъпите технологии с цел по голяма печалба. Много по лесно и евтино е да направиш един човек известен и да накараш държавите да се вслушат в него, отколкото да хвърляш трилиони и трилиони пари за да си купуваш правителствата за да си прокараш целите….. Те са си направили сметката много добре. Иначе печалбата им заминава в канала. Много по евтино излиза, още повече, че безплатни привърженици на зелената идея се намират на всякъде и просто им трябва леко побутвате за да се вкопчат в идеята и да те подкрепят безпрекословно навсякъде. Да попиват думите ти и да се вслушват в това, което искаш да им кажеш. Но само че има един единствен проблем. Избраха си погрешен човек. Ако си бяха избрали някое наистина интелигентно дете, което да мисли с главата си щеше да им се получи работата доста по добре. Но тези и това не могат да направят…