Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Патогенът на несъстоятелността обхвана петролната индустрия на САЩ

Ако цените се запазят под 30 долара за барел, в рамките на година 40% от компаниите от американската индустрия ще останат без пари, според проучване

1
 
2
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
ае пандемията едва ли е случайно явление и Тръмп пак ще се окаже прав. Явно и в Америка ще стигнат до извода за плащане на Студен резерв, защото шистите са стратегически важни, особено като мярка срещу свръх-спекулата.
0
 
3
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
САЩ ще национализира загубите на шистаците и банките, дали дефицита ще е 3 трлн долара или 4 трлн на никой не му пука във Вашингтон.
1
 
3
 
3
преди 4 месеца
и преди писах , и сега пак ще го напиша ... нито един кладенец няма да се затрие ... ще станат собственост на фонд или банка и ще зачакат по-добри времена ... инфраструктурата ще си остане , разрешителните ще си стоят ... застрахователите ще покрият загубите и те така ... ще измислят вариант , в който да работят на печалба ... някои ще станат собственост на други петролни компании и ще омешат едните разходи с другите и те така ... :)))

дядя вова , изпълзя накрая и се включи в коментарите . викам си да не те е фанала короната , ама си устискал ... ентусиазъм няма , ама ще наваксаш ... ти кажи какво ще стане със сибирските кладенци в рассията , че те са на печалба при над $70 за барел и откакто са пробити не са внасяли още данък минерални суровини ... :))) ... следиш ли за успехът на горещия тест на раптора на spaceship ?! от роскомикс и байконур нещо ново ?! айде , че и от rocket lab с електрон вече ви задминаха по стартове ...
0
 
4
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Т.е. тоя вирус е един вид естествен хирург. Ще изреже тумора и ще позволи на останалото да се възстанови. Грета сигурно е във възсторг :-)
4
 
3
 
1
преди 4 месеца
"Патогенът на несъстоятелността обхвана петролната индустрия на САЩ "

Има мърр'ша, има патогени.
Има здраво тяло, няма патогени.