Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов обмисля извънредното положение да бъде отменено по-рано

Премиерът е възложил да се направи и анализ на възможността хората да могат да се изолират на вилите си или в къщи за гости през уикенда

   1| 2    
1
 
1
 
20
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Още по-важно е при възможност да отпаднат ограниченията на международните превози.
2
 
6
 
19
преди 2 месеца
Махай КПП-тата!
3
 
5
 
18
khao до: khao
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
*** = цъpвyл
10
 
6
 
17
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
грешката му беше че въведе мерките навреме и сега щетите са минимални... трябваше да остави да по измере малко ***, таман да се изчистиме от лошата кръв! .... но така или иначе тиквата нямаше полезен ход в тази ситуация и нобразованите все щеше да се оплакват.
5
 
7
 
16
Лъчо до: penman
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Какви комунисти те гонят хаха аз съм гласувал за Герб последните 10г. Това не означава, че Бойко ми е любимец, че е простоват, меко казано некомпетентен и аругантвн е очевидно. Просто алтернатива няма. Но на черното бяло не може да кажеш. В тази ситуация си прилича целия кабинет колко не стават за нищо. Мярка след мярка се приема с куп недообмиалици, после се коригира или отпада, после на ново се въвежда и т. Н. Жалко е, че разни професори от университетите трябва да и дават акъл за кое как да се промени, че да работи.
5
 
3
 
15
крас до: penman
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ДА НАРИЧАШ "Неистово писане на глупости" ФАКТИ КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА ОПРОВЕРГАЕШ Е НАИСТИНА ДЕГЕНЕРАТИВНО МИСЛЕНЕ, НА ЧОВЕК СЪС ЗАВИСИМОСКИ И СВЪРЗАН С ГРАБЕЖА И РАЗБИВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

Айде бъди жив и здрав.
Ще разбереш, че в този живот нищо НЕ ОСТАВА НЕНАКАЗАНО, дори и да получиш свето причастие.

ВСЕКИ РАНО ИЛИ КЪСНО ПОЛУЧАВА ДЪЛЖИМОТО.
Вервай ми. В този ЗЕМЕН ЗАКОН грешка няма.
Ще си получиш и ти , както съм получил и аз своето.
5
 
6
 
14
крас до: zelka007
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЗЕЛКА,

Не разбирам какво против имаш рабитещите по време на соца . ТКЗС , КРЕМИКОВЦИ , БГА БАЛКАН , ТЕКСТИЛНИ ЗАВОДИ???

Агнешкото месо на ТКЗС-та се изнасяше на приятелите на бат ти Бойко от ОАЕ и от тях се печелеше добра валута.

ГАД ЗЕЕВИ още не може да продаде офисите на БГА Балкан , които ги имаше във всяка точка на света. Да не ти говоря за права свързани с ползването на чуждестранните летища, за имотите в чужбина, които ГАДа от ИЗРАЕЛ продаде. Батко ти МЛЕН ВЕЛЧЕВ и татенцето му са по наусно с тези неща.
Бащата на министъра на финансите Милен Велчев е източвал големи суми от авиокомпания “Балкан” като неин представител в ЮАР. Това обявява Съюзът на патриотичните сили “Защита" и изпраща писмо до тогавашният главен прокурор Никола Филчев с искане да се предприемат необходимите процесуални мерки срещу Емил Манолов Велчев.
Такива естествено не са предприети.

По подобна престъпна схема с ЧАСТНИ ФИРМИ НА ВХОДА И НА ИЗХОДА продаващи скъпо газта и печелещи от продажбата на продукцията на Кремиковци, комбината бе доведен до фалит.
Да не коментираме какво се случи с ФЕРОСПЛАВНИЯ ЗАВОД , кой и на каква цена го купи , как и защо Прамод Митал и заложи активите му и изчезна с парите без да изпълни ангажиментите по приватизацията.

Вероятно си пишкал прав под масата и не помниш как през 1996-97 година представителката на МВФ за България АН РОЗЕНЩАЙН МАКГЪРГ извади едни списъци на работещи и ПЕЧЕЛЕВШИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, КОИТО МИНАХА ПРЕЗ БАЛЕРОВАЧКАТА.

*** като теб дори не забелязват как в момента СКАПАНАТА И ТОТАЛНО ФАЛИРАЛА АМИРИКАНСКА ИКОНОМИКА СЕ ПОДКРЕПА С ТРИЛЬОНИ ДОЛАРИ ОТ ТРЪМП И ОТ ЕКИПА МУ!!!
Не така направиха управляващите ни през 1997 година, които хвърлиха на КУЧЕТАТА държавните активи и РАБОТЕЩИТЕ в тях хора.

Да ти обяснявам ли как МАДРИТСКИЯ ТАРИКАТ и последвалите го негов УЧЕНИК Станишев и ОХРАНИТЕЛЯ му Борисов доразфасоваха и БУЛГАРТАБАК, БТК , ФАРМАЦИЯ , ЕНЕРГЕТИКА , ПРИСТАНИЩА , БМФ , ВОЕННИ ЗАВОДИ, МУЛТИПЛЕКСИ , ХИМИЧЕСКИ ЗАВОДИ , ЖЕЛЕЗНИЦИ ....

Това сякаш не е истина , а някакъв кошмарен сън.

Запомни от дядо си - РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМА ВИДОВ ДЕН, и ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ДЪЛЖИМОТО!

Това е ЗАКОНА НА ЖИВОТА - каквото правиш такова получаваш.

НАЙ ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ Е ЖИВОТА , НО ТАКИВА КАТО ТЕБ ГО НАПУСКАТ СЪС СЛАБИ ОЦЕНКИ И НЕНАУЧИЛИ НИЩО ОТ НЕГО.

Бъд жив и здрав и продължавай да малоумничиш, доставяйки си садомазохично удоволствие от това, което РАЗРУШИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВАТА направиха

Телета сте се родили крави ще умрете!!
4
 
9
 
13
penman до: крас
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Неистовото писане на глупости, при това с различни букви, говори за психичен проблем. Имам кадърни колеги, иди на консултация.
2
 
8
 
12
zelka007 до: крас
преди 2 месеца
забрави ТКЗС , КРЕМИКОВЦИ , БГА БАЛКАН , ТЕКСТИЛНИ ЗАВОДИ ... много кратко човек , можеш повече ... :)))

оня ден се смях на един лаф : "т.живков: онова дето съм ваксинирал , не можете да го разболеете още !" ... добър е , можеш да го включваш в монолозите си ... ако искаш и колаж да ви изработя с правeшкият цъpвул и текстът + някоя петолъчка и сърп и чyк , естествено и българският трибагреник ... :))) ... да си го разменяте и лайквате из фейса ...
7
 
5
 
11
крас до: penman
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
КОМУНИСТ Е ТОЗИ КОЙТО БЕ ЛИЧНА ОХРАНА НА ТОДОР ЖИВКОВ.
Но той и обкъжението му са от ДЕГРАДИРАЛИТЕ комунисти , защото и сред комунистити имаше честни хора които построиха това което такива като теб не могат да разграбят с десетилетия. - БТК , ФАРМАЦИЯ , ЕНЕРГЕТИКА , ПРИСТАНИЩА , БМФ , ВОЕННИ ЗАВОДИ, МУЛТИПЛЕКСИ , ЗАВОДИ ЗА ЗАПАМЕТЯВАЩИ УСТРОЙСТВА , ХИМИЧЕСКИ ЗАВОДИ , ЖЕЛЕЗНИЦИ ....

Ставаш не само досаден , но и отвратителен с тъпото си тенденциозно поведение да изопачи истини които са очевадни.

От доста дългото си пресъствие на тази земя съм разбрал, че РАНО ИЛИ КЪСНО ВСЕКИ ПОЛУЧАВА ДЪЛЖИМОТО МУ.