Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Софтуер

Бил Гейтс: Германия се справя по-добре с вируса от САЩ

Съединените щати са по-малко ангажирани в разработването на глобални решения за спешни случаи в здравеопазването, което е жалко, казва милиардерът

   1| 2| 3| 4| 5| 6    
2
 
3
 
52
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
много е проз горкия, отишъл в холандия видял за първи път заплата от илядо евро и вече ги знае нещата от живота....тоя е един от най забавните идиооти от тоя форум! :)))
3
 
4
 
51
khao до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
хахаха, абе тъъъпанар чак на 50 ли разбра че индийците се делят на касти, в религията им е заложено това!аз го научих още в училище, но все пак не съм учил в малаата на пазаджик!
4
 
2
 
50
Dr. Vatnikov до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Почивката свърши, хващай метлата, гасти. Айде, че Хасан ще затваря дюнера за днес и бърза да си ходи.На тебе ти е лесно, прибираш се в квартирката в близкото село, пускаш си Волен по Бълстакома и жадно попиваш "мъдрости", но човека бърза да си ходи.
2
 
3
 
49
julian12 до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тихо, тихо. Ти си по-зле и от кухия
4
 
2
 
48
Dr. Vatnikov до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ей, гастербайтер, хващай чиниите, че ако Хасан те види да скатаваш, излиташ с 200 и ни путювци ни мутювци тогава, а ще трябва да се прибереш на село.
2
 
4
 
47
julian12 до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти си ми ясен като слънчев ден. Научи се на четмо и писмо първо и тогава изразявай мнение. До тогава, ходи се Очудвай някъде другаде. Неграмотна, виднска бяла техника.
3
 
3
 
46
julian12 до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Между другото забележи датата на интервюто 2019 година края. Това тече в момента, но е много удобно да се засенчва от разни измислени пандемии. Защо ли? Има доста доказателства за това как ваксините са били умиращ бизнес и никому ненужни. Но в последствие се промотират и натискат правитлества и т.н. Не казвам, че ваксините са лоши и както ти отбеляза има добри ваксини. Лошото е, че огромна час от тях са вредни и не е тестван краткосрочния и дългосрочния ефект от тях. Регулациите са снижени до минимум и се ползват всякакви похвати. от където това се е превърнало в една индустрия на злото.
2
 
3
 
45
julian12 до: Oбичам България
преди 1 година
Няма профилна снимка
И аз така си мислех за индийците преди време защото съм имал много кратки взаимоотношения с такива, които са доста гелми селяци (като някои от форумат тук). Докато не се запознах с един, който след като се сприятелихме ми разясни някои неща. Оказа се, че се делят на касти. Една от тях е доста изискана, изключително добре възпитана и с доста добро образование. Та, моя приятел има докторантура по физика, но се оказа, че това е само едно от нещата, в които е изключителен професионалист. Тъй като имам привилегията да комуникирам с хора от тази прослойка (вече познавам повече от тях), бих казал че жената от интервюто спада именно към тях.
3
 
3
 
44
khao до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
хахахаха, поредния нереализиран емигрант-мияч, вярващ в конспирации и плоската земя! Защо ли не съм очуден, като знам умствения ти багаж дето е от потник и скъсани чорапи :))))
0
 
5
 
43
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съгласен съм с нещата (гледай The Bleeding Edge и Dark Waters като по-нови, но случаии са много). Само, че истината за мен е по средата, защото какво може да се каже за първата ваксина (срещу вариолата), доказано спасила милиони? Примерно, при откриването на пеницелина се смята, че няма болест, която да не може да излекува. Само, че непрекъснато приемане на антибиотици от хората чрез животинското месо налага създаваме на все по-агресивни лекарства. Пеницилин е спасил и спасява милиони - да. Днешните антибиотици са все по-вредни за хората - да. Месото, което ядем включително в България е пълно с антибиотици - да. Прави ли са веганите, че не трябва да се яде месо - не, просто трябва да се яде качествено такова.Относно индийката - *** са страшни лицемери. И го казвам с идеята, че съм съгласен с нещата, които казва, но преди да обяснява колко са лоши американците, да обясни мизерия, в която живеят голяма част от съгражданите й и замърсяването, което правят. Разходи се до Индия и ще ти се обърнат представите за начин на живот. Другия вариант е да отидеш до Кайро, но там е демо версия на живота в Индия.