Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Искат оставката на здравния министър заради строежа на детската болница

Петиция с над 17 хиляди подписа е внесена в Министерския съвет

0
 
4
 
6
Mechkata до: dakl
преди 4 месеца
За по-голяма част от управляващите е характерно злоупотреба с власт и практикуване на корупционни схеми.... как мислиш се става богат, как с една заплата от 3-5 хил лв. се карат скъпи коли, сменяни като носни кърпи, строят се апартаменти за милиони от по половин декар и дъщерите ни имат 10тина - 20 апартамента в големите градове. Заем ще кажеш? От къде? От КТБ - сигурно.
Има една поговорка "покрай сухото гори и мокрото" обаче разполагаме с такива изкусни адвокати и "човек и тук и там", че огъня бива изгасен при наличие на зародиш на искра.
0
 
6
 
5
преди 4 месеца
Чуди се цял един български народ защо тоя изкуфелия е още здравен министър. Щото сме мишки и си траем и си църкаме по дупките, а не по площадите ...и преди си седяхме вкъщи, сега с короната съвсем. Една голяяяма клада трябва...и вътре всите до девето коляно, да се изчисти нацията, да се изчистят и ФПЧ (фини прах.частици), да се пусне водата в тоалетната, та л..ото да спре да мирише и с четката да почистим клозетО.
1
 
3
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Вчерашното взривяване не те ли кара да се замислиш, защо частния собственик се освобождава от негодните сгради, а държавата ги реконструира?
1
 
1
 
3
khao до: dakl
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
приказката з алъжливото обчарче нали е знаеш... еми горе долу е същото.
Един път ги хващаме, два пъти ги хващаме ... нужно ли е и третия път да проверяваме зада ги хванем, просто допускаме че е като предишните пъти!
И да, има много неща които могат да се направят зада се "убеди" обществото в противното.
6
 
2
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
За по голямата част от нашето общество всичко което извършват управляващите има корупционен подтекст и едва ли нещо би могло да го убеди в противното.
1
 
8
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Вуйчото на Влади Горанов лицето КИРИЛ АНАНИЕВ е човека, който реално РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ в тази държава.

Помним този АЛЧЕН ТИП със сумата от 540 000 лева лева, които като зам министър си подписа като годишна ПРЕМИЯ през 2012 година!!!!!!

НЕ БОРИСОВ , А АНАНИЕВ Е ЧОВЕКА КОЙТО СТОИ В СЯНКА И БЪРКА ВСИЧКИ КАШИ В Т. Ч . И С ТАЗИ ДЕТСКА БОЛНИЦА РЕКОНСТУКЦИЯТА НА КОЯТО ЩЕ СТРУВА ПО СКЪПО ОТ ИЗГРАЖДАНЕТО И КАТО НОВА.

Излиза, че строителните работи са НАДЦЕНЕНИ и от това ще спечели не кой да е а „Главболгарстрой” АД, която по едно странно стечение на обстоятелствата ще участва и в РЕКОНСТРУКЦИЯТА на пристанището на ДОМУЗЧИЕВ в Бургас.
Мажоритарни собственици на холдинга са членовете на семейството на Симеон Пешов (чрез ОФШОРКИТЕ ГБС АД и ГБС „Люксембург“) !!

ТОЗИ АЛЧЕН И ХИЩЕН СТАРЕЦ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е ПЕНСИОНЕР, А НЕ ДА ИЗВЪРШВА БЕЗУМИЕ СЛЕД БЕЗУМИЕ като поставяне на КПП -та на входовете на окръжните градове , поставяне на маски , затваряне на паркове и още какво ли не родено в неговата деградирала глава.

КАКЪВ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР е АНАНИЕВ И КАКВО РАЗБИРА ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ТОЗИ КАНЦЕЛАРСКИ ПЛЪХ, КОЙТО ОТ ЦАРСКО ВРЕМЕ ДО СЕГА НЕ ПРАВИ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА ПРЕКРОЯВА И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ НАПРАВЕНИТЕ ПРЕДИ ТОВА БЮДЖЕТИ НА ДЪРЖАВАТА.

ТОЗИ ПЕНСИОНЕР И ПЛЕМЕНИКА МУ ГОРАНОВ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ВЕДНАГА!!!
Достатъчно безобразия натвориха за да продължават да дърпат държавата назад!