Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Една полит-некоретна прогноза за бъдещето на енергията след коронавируса

Коронавирусът, или по-скоро реакцията ни срещу разпространението му, превръщат 2020 г. в енергиен срив от незапомнен мащаб, посочва Боян Рашев

   1| 2    
0
 
2
 
17
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аа, бях сигурен, че ще намеря тролчето "имперараторче" тук, жално мяучещо по изкопаемите горива.

Как е, импче? Колко си напред от акцийките на газпром? Ауу, ма те паднали почти наполовина от началото на годината, бре. Сега още като се срине газчицата още, направо облепяй външната тоалетна в двора.

Но спокойно, всъщност всички знаем, че никакви акции нямаш, само си плямпаш колкото за шепата копейки.
1
 
2
 
16
khao до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
според мен той се е отказал да ползва аргументи в спора с теб ... трудно ражабираш материала и някак си нема смисъл, все ендо да обясняваш на мааангалите от факултета що трябва да има карантина!
0
 
1
 
15
khao до: pioner
преди 1 година
Няма профилна снимка
хахаха, по принцип реалноста и нещата за които той говори са две различни неща ! :)
3
 
3
 
14
Императорът до: Sokratus
преди 1 година
Срамни твоите изказвания като цяло със тая статия - като език, аргументация, доводи и т.н., за да видиш колко си жалък и глyпав. Знаеш само "гЪзпром", "рашки" и прочее простотии. Толкова окаяно теле си, че твоите господари и кукловоди могат спокойно да те подменят с някоя елементарна бот-програма, в която е заложен речник от стотина думи най-много... и никой няма да забележи разликата !!!
3
 
2
 
13
преди 1 година
Качамаков - спадът на емисиите е заради тотално блокираната заради епидемията индустрия. Именно тая ситуация трябва да бъде и ще бъде предупреждение за хората: какво ще се случи ако се подведат по акъла на зеленашите-терористи. Без индустрия, с масова безработица, само че и с проблеми с транспорта и енергията на битово ниво. Това ни чака, ако се откажем от енергийните източници, които ни дават 85-88% от енергията.

А най-смехотворното е, че зеленашите промотират и защитават дори т.нар. "биогорива". Демек да горим въглища - не може, ама да горим дърва и кравешки *** - няма проблем !!!

Апропо - електрическите коли - да видим как ще се борят със спрените субсидии (това ще се случи на много места рано или късно) и с евтините горива.
3
 
2
 
12
Sokratus до: Императорът
преди 1 година
Колко рублей даде днес на ГъзПром? Не крий! Признай си!
Хахаха
3
 
3
 
11
преди 1 година
Няма профилна снимка
Няма как цената на нефта да падне под 60 долара за барел. Няма как изведнъж да имаме напаоловина спад на въглеродни емисии.Няма как да има електрически коли. Земята е кръгла и се върти около слънцето....не не и не, Земята е плоска и Слънцето се върти около нея, заключи експерта.
3
 
2
 
10
Императорът до: zelka007
преди 1 година
Ти си мечтаеш за проекти, но реалността е друга. Иначе и аз се надявам въглището да бъде зарязано и дори по морални причини избягвам да инвестирам в.
0
 
3
 
9
преди 1 година
Интересна статия която пропуска нещо изключително важно - в момента инвестирането в ВЕИ на единица мощност е доста по изгодно от подобно вложение в ново построени алтернативи . За да се промени това трябва да се занижат стандартите за безопасност и екологичност на традиционните производители на енергия
2
 
2
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
"Не,не,не и не.....",това се набива в главата на четящия статията.....,а дали това не е скрита реклама между кадрите.....?
А,иначе ако така се задържи цената на петрола и цените на бензиностанциите падна,ще изкарам от избата нафтовите печки и ще си спомня младините.....,те (печките) поне отопляваха доста добре.....