Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Саудитска Арабия се сблъсква с безпрецедентна за последните десетилетия криза

Кралството и целият свят няма да могат да се върнат към положението отпреди кризата с COVID-19, заяви саудитският финансов министър Мохамед Ал-Джадаан

5
 
2
 
4
Dr. Vatnikov до: Toranaga
преди 1 година
Няма профилна снимка
Пише "соцялното", но иначе дава мнения...пхахахахаа!

:)))
3
 
5
 
3
Ivel до: Toranaga
преди 1 година
Няма профилна снимка
А дано, да се запазят ниски цените още дълго, дълго. Руснаците ще намерят своя път, ще се мобилизират и за пореден път ще докажат на света, че могат. А тия плужяци ще изпаднат в немилост, което би било справедливо развититие за тях имайки предвид, че са живяли така да се каже в кредит досега. За американците не се притеснявам изобщо, те си имат едно все още много силно оръжие наречено долар, без значение какъв е, свежо напечатан или с покритие половин бит информация.
2
 
6
 
2
преди 1 година
според мен Саудитска Арабия ще се разпадне, ако цената на петрола остане ниска за период от 3 до 5 години. Соцялното и финансово напрежение, ще развие сили и енергия, която сегашното правителство не може да овладее.

Който знае как се създава тази страна и нейният етнос - сунити, шиити, алавити, вахабити и йеменци, както и факта, че 70% са с наднормено тегло, както и настройката към труда, не дават възможност за решения, които да запазят цялоста на д-та в сегашните граници. Този микс е бомба със закъснител ..
2
 
4
 
1
преди 1 година
Ами да не сте помпали слуз като ненормални !!! Умните хора предупредиха, че от тройката САЩ-Русия-Арапия - именно вие, чаршафосани сулювци, ще бъдете ударени най-жестоко, ама оня пишман-принц не слушаше !!!