Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Възстановяването на петролните цени може да отнеме десетилетия, а не години

Надвишаване на резервните производствени мощности ще доведе до ефективно ограничение на цените, каквото се забелязва през 90-те години на миналия век

   1| 2    
1
 
0
 
18
преди 8 месеца
Надявам се цените да си останат така столетия.
1
 
4
 
17
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Больше никогда не будет больше чем 30 долларов ...приемете го, капейки.
0
 
4
 
16
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Има страхотни хибриди - и като цена и като мощност. С заводът на Тесла в Германия и усилването на конкуренцията тенденцията е да стават по-достъпни. Може би десет години и ще залеят и нашата страна.
3
 
6
 
15
Hahoto до: zelka007
преди 8 месеца
Този фотьойл на колела дето вдига макс 50 км в час става за градско.Няма лошо. Говорим за сериозна кола. Една Тесличка ще ти ходи много, ама не ние по аршина, а до морето трябва да почиваш с нея поне два пъти. Но все пак, кой знае... навремето само мутри имаха мобифони, сега и бабите джиткат със смартфони. Та Дай Боже да се развият и поевтинеят и електричките!
5
 
7
 
14
zelka007 до: Hahoto
преди 8 месеца
мислим тази да е първата , и няма да е непосилна за никой ...

https://www.citroen.bg/ami-one/

комбито и пикапът ще почакат малко за смяна ... :)))
5
 
8
 
13
Hahoto до: zelka007
преди 8 месеца
Ембал съм ти електричката, дето след 200-300 километра ще иска да я зареждаш, а ще струва, колкото 3 с ДВГ... Ти кога ще си купиш електричка нова от магазина, да ти кажа ли...? Не че не ти го пожелавам от сърце, защото си зелен и ще се радваш, но тия зелени работи са за ония зелени пичове, с помощите за ВЕИтата, не за теб. Въпреки това ще ти стискам палци!
6
 
7
 
12
преди 8 месеца
щом има такива невероятни преписваници, то тва начи е strong buy, аз тъй или иначе иам лонг за Октомври за 34$ ама що щяло да "отнеме десетилетия или векове" то ше взеем още и на газта тоже .... Некои пишат "мнението ми не е препоръка" е мойто е даже сълна препоръка кой кяо има д акупуа бензин с три ръце .... :))
7
 
6
 
11
ing5rov до: zelka007
преди 8 месеца
да бе , те батериите падат от небето ...
8
 
5
 
10
ing5rov до: bgMan
преди 8 месеца
ммм , тука не позна ... аз съм от тия дето пикат срещу вятъра ... : )))
4
 
8
 
9
zelka007 до: Hahoto
преди 8 месеца
надай се ... :))) ... при това масово закриване на заводи за дизели и откриване нови за батерии и електрически коли ... за миналата година само са инсталирани малко над 60GW вятърни централи и малко над 115GW слънчеви ... за тази година ще са поне с 10% отгоре ... цената на фосилите няма отношение към тези неща ... :))) ... те затова ги подаряват напоследък ...