Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

„Зеленото“ възстановяване на икономиката добива все по-голяма полулярност

Ако политиците не вземат предвид въглеродните емисии, светът рискува да скочи „от сгорещения тиган на Covid-19 директно в климатичния огън", твърдят анализатори

2
 
2
 
5
преди 4 месеца
Ти какво - мислиш че няма да се озъбиш ли?

ЩЕ се озъбиш !!!

А аз мразя въглищата - цивилизованите хора използват газ, атомчета и петрол, с подходящи катализатори !!!
3
 
2
 
4
fon
преди 4 месеца
Аз пък обичам ТЕЦ на въглища. Те тровят немощните дробове на изкуфелите русофили, които така ще си идат по-бързо. Обичам и АЕЦ Белене. Който от тях не умре от въглищата ще бъде довършен от високите цени на тока от Белене.
1
 
5
 
3
преди 4 месеца
До тук Ковид19 се оказа изключително зелен вирус- свали авиацията, уби круизните кораби, събори половината логистика, спря половината предприятия. Спестени бяха милиони СО2 емисии. Малката Грета трябва да е щастлива от малкия си брат Ковид19. Що се отнася то платените зелени тролове от Блумбърг, те изпълняват партийната повеля на бащицата, жалко само че Инвестеро са техния местен безроден пророк!
0
 
5
 
2
Императорът до: Императорът
преди 4 месеца
Е, ще има и разлики - сега не ви пускат да излизате - и затлъстявате - тогава ще сте мършави от глад и - като духне вятър, ще търчите пеша до фабриката - та дано сварите да заработите поне половин надница, преди вятърът да утихне и токът пак да спре...
0
 
5
 
1
преди 4 месеца
Явно докато поне на няколко екотерористи не бъдат строшени крацете, няма да се откажат !!! Светът и без това ще трябва да хвърли огромни средства за възстановяване на икономиките и за социални политики след пандемията - тия пак нагли, пак напират за още повече трилиони !!!
И откога в научната общност имало "съгласие" щом 500 видни учени, основно климатолози, в нарочна декларация обявиха, че човешката дейност НЕ оказва каквото и да било съществено влияние върху климата? Докога едно кресливо и нагло, вероятно и подкупено малцинство, ще си измисля монопол върху научната истина?

Точно настоящото криза трябва да бъде обеца на ушото на всеки нормален човек - нека той да види бедността, безработицата, икономическият разпад само след месец-два антипандемически мерки... е, ако се водим по акъла на зеленашите - това ще бъде не само по-страшно, но и много по-дълго - икономическо и социално бедствие, което ще продължи точно дотогава, докато озверелите от бедност и глад хора не вдигнат революция и издигнат бесилки !!! Загуба на 80% от енергията, ще е загуба и на 80% от икономиката - плюс срив в транспорта и битовата обезпеченост в енергия... т.е. хем няма да имате работа, хем ще стоите на тъмно и студено за кефа на някакви *** !!!