Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Брюксел призовава Скопие да прилага договорите с Атина и София

ЕС отново разочарова Западните Балкани, а Северна Македония и Албания не получиха конкретна дата за старт на преговорите

0
 
2
 
8
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Аз пък си спомням как нашият Падишах се пънеше и с лека ръка отстъпваше на македонците важни неща - например признаването на македонски език и други исторически факти. Щеше му се да се прави на водач на Балканите, особено по време на председателството на България в ЕС. После лидерите на тези държави (Гърция и Сев. Македония) продължиха своята работа, като го елиминираха. Не зная дали НАШ БОКО осмисля какво направи в това отношение. Дали не само Караянчева е проста кърджалийска .....? Макар че всички знеем - преобладаващо в ГЕРБ и неадекватните патриотЕ е обхванато от калинки, наши и ваши хора, просто шеги на природата. Само един пример - Барни Ръбъл.
Така че боко сега ще се изсули в несполучливото си участие с цел да остане бял и ДЕБЕЛ.
0
 
3
 
7
wag1111 до: Oбичам България
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Македония и Косово ги направиха Американците, а не руснаците. Като дойде Тръмп на власт се каза, че САЩ са направили грешка със създаването на Македония. За съжаление не мога да намеря точно статиите, където беше написано това. Просто забравих в коя преса го четох това (международната или от Бг). Тука изкача само това "Конгресмен в САЩ: Македония е провал! Косово и България да си я поделят".
1
 
4
 
6
MarginCall до: abdul
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Ама как? Всичките ни 3 танка или ще си оставим поне един в отбрана?
1
 
6
 
5
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Никаква Сърбия в ЕС!
Да си мизерстват там и да ди живеят със спомените от Югославия, да си целуват китайското знаме, те ония ще ги оправят...по метода на китайката.
0
 
4
 
4
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Те просто няма какво да предложат на ЕС, ние поне сме външна граница, с достъп до черноморието, а те и това нямат. А македонията с тая смяна на името, звучи като някаква по-умряла версия на оригинала.
1
 
8
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Макетата са отровени от коминтерна и още мноооого глад ги чака до като узреят за ЕС а сърбите са новия троянски кон, на тях определено им трябва още един натовски урок!
8
 
2
 
2
abdul до: Oбичам България
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Нали! Мисля, че е крайно време каракачанов да им прати танковете и да се приключи с дилемите кой къв е.
1
 
13
 
1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Сърцето ми се къса всеки път, когато чувам македонци да говорят срещу България и българи да усмиват македонци. Един от най-болните моменти в историята ни е, че позволихме на съветският режим да раздели народа ни, както 500 години робство не успяха. Divide et empera