Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

На биткойна се гледа като на възможност за хеджиране

Халвингът на криптовалутата може да разочарова много инвеститори, прогнозира Димитър Пенчев

0
 
3
 
5
michaelis23 до: Solar Power
преди 4 месеца
"печеля винаги" е само на демото .... :)) февруарито кат се беше усрaл народеца до ушите, и на двете паднаа Дядо Попе и на двете и "хеджа" и индекса together бълбук или графиката лъже ?? .... :)) А само глей кат дойде Терца Майорна цикъл от 2027ма до 2030та за ко стаа въпрос тогаа, само глей ..... :))
4
 
2
 
4
Solar Power до: michaelis23
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Мда има спайк надолу, но мен това не ме тревожи изобщо :)
Както казах на едната борса залагам,че биткойна ще падне а на другата залагам,че ще се качи :)) Easy :) Печеля винаги :)
3
 
6
 
3
преди 4 месеца
видехме им хеджа на тия криптобоклуци мяу и глътнаха вода кат сичко останало, да ама валутите и златото ньет те си стоят, имаше недостиг за физическо злато ама за пичкенкойни никой не е преритал .... :)) кат глеам графиката има един длибок спайк надоле къде пеесе кинта, докат има глупаци, а то винаги има и пичкокойни ше имеме .... успех с "хеджа" кат падне SPXa на илядо и сеемстин слеащия път .... :))
5
 
4
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Стейбъл койните имат своето място. Аз освен крипто държа и стейбъл койни и ги давам на лихва. За разлика от банката на различни борси под 5-6 % на година не падам....има моменти когато става и над 20% например на битфинекс.... така,че автора има още какво да прочете и понаучи.
Относно търговията предпочитам да играя ETH-ETC когато залагам изцяло на крипто. Относно биткойна правя единствено и само арбитраж между две борси към долар. На едната борса играеш шорт на другата лонг и печелиш малко от разликата. Г-н Пенчев още има да чете по въпроса ....
5
 
2
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Производствената цена" на биткойна е функция от сложността. Ако има "производители" (биткойн копачи), които цената не ги устройва, те се отказват да копаят биткойни и се насочват към други криптовалути. Така конкуренцията намалява, а с нея и сложността. В следствие, останалите биткойн копачи пак може да имат печалба, дори и на по-ниски ценови равнища. Затова мога да твърдя, че "производствената цена" не е от значение и курсът се определя изцяло на пазарен принцип. Ето защо не съм съгласен с автора, че цената не може да падне под производителността. А що се отнася до стейбълкойните, напълно съм съгласен, че те обезсмислят идеята на криптовалутите.
***
Тъй като не съм гледал видеото, ако в него е било изказано подобно мнение, моля за извинение.