Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Социални мрежи

Подгответе се за информационната война срещу ваксината за Covid-19

Вълната от дезинформация, свързана с коронавируса, е огромна, но може би предстои да видим по-лошото ѝ измерение

   1| 2| 3| 4    
3
 
5
 
21
преди 1 месец
Откъс от сваленото предаване на Никита Михалков "Бесогон". Открито за явните тайни.
https://m.youtube.com/watch?v=P3BBTmXTY9I

Кой иска да се ваксинира, даже мое си удари и х2 за по-сигурно ...... :)) а да видиме дали ше им върже, мноо ми е любопитно. Били инжексиона ше напрай ена "здрава" и контролирана раждаемостта среда къде сички булки ше станат яловици .... :))
2
 
6
 
20
lozkhris до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Би ли споделил причината, поради която се изявяваш като толкова изявен русофоб?... Баща ти те е душил с пионерската връзка, или на 13 ти е спрял водката?...Защото нито един човек с IQ във видимия спектър на реалните двуцифрени числа няма да е толкова тъпоъгълно тесногръд и предубеден... Е, има и още един вариант - да е от центовете от "Козяк", досущ като копейките като 8ми смъртен грях, в който обвиняваш всеки несъгласен с некомпетентното ти мнение... Всъщност ти със сигурност не си минавал по-наизток от "Константин Величков", камо ли да си ходил до Масква и , ерго, нищо не си виждал и нищо не знаеш. Естествено, няма как да ти вменим разум след като си се родил невменяем, но остава надеждата, че поне можеш да бъдеш спрян от спамене на сравнително сериозни форуми, в които нормални хора / чети без психически отклконения като тебе / се опитват да бистрят икономика и финанси.. В бистренето на политика също няма нищо лошо, стига да не е съпроводено с присъствие в дискусията на безвъзвратно промити от съвременната комсомолска пропагадна мозъци...като тебе, that is... Apropos, виждал съм с "хора" с чела и по 10 санта, назад до фонтанелата, още по-глупави и от теб дори / което си е постижение /, чисти неандреталци . Така че колко санта ти е челото е отделен въпрос. Не си го сравнявай по размер само с други части на тялото...
8
 
1
 
19
khao до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
а може ли само да ти го набия и да не вклюваме никаква медицина.... чиста физика... със засилка!
От кога чистачите и миячите в Холандия станехте експерти по ваксини и медицина ?
3
 
7
 
18
преди 1 месец
Като погледнем откъде идват всички оплаквания срещу "антиваксърството" , става ясно кой НАИСТИНА се опитва да сее дезинформация.

Това са CDC или Центърът за контрол на заболяванията, Световната Здравна Организация и д-р Антъни Фаучи.
Общото между всички тях е, че са под контрола на спорната личност Бил Гейтс и неговата печално известна Фондация "Бил и Мелинда Гейтс".

Съвсем не е фейк , а абсолютна истина, че Фондация "Гейтс" и съдена в Индия през 2008-2017 година и в крайна сметка й е забранено да оперира в Индия.
Причината - корумпиране на местните здравни органи и масова принуда на млади момичета да се ваксинират срещу полиомиелит. Над 2000 момичета се разболяват наистина от полиомиелит и този факт е признат доста неохотно от СЗО.

Фондация "Бил и Мелинда Гейтс" е една престъпна фондация, ръководена от човек, който един ден ще бъде съден за геноцид срещу Човечеството.
И този ден съвсем не е далече.

И НЕ, АЗ НЕ СЪМ АНТИВАКСЪР. Напротив - аз съм убеден ПРО ВАКСЪР.

Единственото, което искам е ваксините да са чисти и безопасни - такива , каквито бяха преди 30 години, когато се произвеждаха от Държавата и не бяха намесени кошмарни частни интереси в тяхното производство.

Не може един човек като Бил Гейтс, който е без каквото и да е медицинско образование, да налага на цял свят задължителни масови имунизации.
Кой е той и кой го е натоварил с подобна отговорност?

Още повече, че ИМА ПОНЕ НЯКОЛКО ЛЕКАРСТВА за Covid-19 , които са изключително успешни и дават чудесни резултати. Да, но тези лекарства ,като Хидроксихлоринът или Хининът, се крият, омаловажават, отхвърлят от официалните здравни власти - с подмолната цел да се наложи задължително ваксиниране.
Това е подмолна, дълбоко нечестна и опасна игра със здравето на хората по света и ние НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ТОВА.
Престъпниците ще бъдат изправени пред международен Трибунал и ще платят скъпо.
2
 
9
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Повечето американци не биха си сложили ваксината. Това е долна лъжа. НЯма конспирации има данни и научни изследвания за последните 50 години доказващи, че ваксина за короана вирус не е и не може да бъде създадена.
2
 
6
 
16
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ваксина за който и да е щам на корона вирус няма и не може да бъде създадена от десетилетия. Да не говорим, че не може да стане разработката за година и половина. На такива като Еленена Кирилова, Ватенката и кухия да им набият по 3 ваксини на тях и на децата им.
2
 
9
 
15
julian12 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз ти подарявам моята ваксина да ти я набият на теб и на роднините ти до 9-то коляно. Барем се освободи света от такива като вас.
1
 
9
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ваксинирам децата си със задължителните ваксини, но без да са минали 5-6 години тестове, не смятам да рискувам с ваксина срещу постоянно мутиращ вирус! Няма да коментирам колко рискове има със сезонните ваксини (каквато ще е и бъдещата). Г-н Гейтс не ми звучи като филантроп на едно видео в Пентагона! Не бих приел да инжектирам в себе си нещо, произведено от свързани с неговата организация фирми. Пази Боже от безумието, което пропагандира този автор - да не мога да пътувам и работя, защото не съм си сложил нещо с недоказано въздействие? А не допускат ли вариант да съм изкарал болестта и да имам IgG антитела? Тогава ще ме пуснат ли да дишам?
2
 
5
 
13
преди 1 месец
И какъв е проблемът ? Който иска да го бодат , да ходи ... и няма да се разболява ... : )))
2
 
3
 
12
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
На теба да ти боднат две , по една у всяка буза !