Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Германия трябва отново да стане велика сила

Само Берлин може да разреши културната и монетарна криза в Европа

3
 
4
 
8
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Жалка статия, интерестно дали е преписана/преведена отнякъде или бг журналята са се опитвали да разсъждават. Или е поредната в стил гьобелсова пропаганда на ДВ. Единственото, което трябва Германия да прави в момента е да печата общи евро-облигации, точно както тръби Сорос от 15 години.
3
 
6
 
7
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Само мозък с тотално изкривено мисене и изпаднал в панически състояние може да напише такава статия. И ако такива мозъци започнат да диктуват посоката, спукана ни е работата. Между другото, Германия никога не е била велика, а само се е опитвала да стане такава.
1
 
8
 
6
преди 11 месеца
WOW какво четем: НАТО "защити Западна Европа от Съветския съюз, в същото време успокои европейците, които се страхуваха от поредния немски стремеж за надмощие, като разположи големи американски бази в Германия." Тоест янките пазят Германия да не стане отново велика, и да не се сближи с Русия. по-добре, ако Германия продължи да спи. "Опасността събуденият Берлин да направи стратегически грешки е реална. Винаги съществува изкушението да сключи сделки с Москва, Пекин или и двете столици за сметка на трансатлантическия алианс." Кошмар! Още бази в Германия! Къ викаше Станко - "Най-добре е за идвикаме танковете! :)
2
 
7
 
5
Императорът до: Императорът
преди 11 месеца
Не може на една държава с претенции за велика сили или поне за някакво факторство, все някой друг да и е виновен - това искам да река.
3
 
7
 
4
преди 11 месеца
Ако аз бях измислил тоя пасквил, нямаше да мога да спя от срам. Цялото внушение е, че за жалкото състояние на Германия са виновни Русия, Китай, Унгария, но не и самата германия, не и пишман-съюзниците и, не и очевидно слабoyмните политици, управляващи и Германия, и ЕС, защото кризата не е само германска, но е общоевропейска.
Русия ли напълни Германия с нигъроталибанци, та германците да са подложени на терор в собствената си държава? - Русия иска просто почтено партньорство.
По заповед на Китай ли Германия поведе война със собствената си икономика, най-вече с автоконцерните?
А може би Унгария нареди на Германия да се води по акъла на екоталибаните? Или да изпълнява робски заповедите от Вашингтон?

Може би яловицата меркел е руски агент? Или е китайски?

Германия няма шанс да се оправи, ако САМА не се изправи на крака и не се върне към прагматическата политика !!! Ако не направи това, само ще затъва все повече и все Русия, Китай, Унгария, Науру, Сан Марино, Суринам, марсианците и клингонианците ще са и "виновни" !!!!
4
 
7
 
3
ing5rov до: korn
преди 11 месеца
"новите" германци са генно модифицирани след 75 години социални експерименти , читави са тия от източната част .
3
 
12
 
2
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Онази Германия не е сегашната Германия. Ама събудят ли се пак ще намерят начин да прецакат континента, някак им е в кръвта.
6
 
8
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Време е лъва дасе събуди.Германеца не е като руснака, американеца и англичанина, които скачат само да бият по слабите. Германеца скача на всички. През Втората Световна Германия се е била срещу САЩ, Русия и Великобритания едновременно, и здраво ги е драла преди да успеят да я съборят. Днес със подходящия съюзник и Европа зад гърба си някои неща могат да бъдат поправени.