IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bloomberg TV Bulgaria стартира нов технологичен подкаст

Всичко за най-новото от света на високите технологии може да чуете в специалната секция „Подкаст“ на www.bloombergtv.bg

11:32 | 16.05.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Всичко за най-новото от света на високите технологии, ИТ компаниите и дигиталния свят вече може да проследите и в новия специален подкаст, който Bloomberg TV Bulgaria стартира на уебсайта на телевизията. Водещ на подкаста е технологичният анализатор и журналист Елена Кирилова, която познавате от ефира на Bloomberg TV Bulgaria и предаването UpDate. Сега тя влиза в малко по-различно амплоа, представяйки ни в аудио формат последните новини и интервюта с водещи експерти от технологичния свят.

Сред темите, които ще обхваща подкастът на Bloomberg TV Bulgaria, са развитието на иновациите и умните градове, 5G мрежата и възможностите, които предоставят дигиталните портфейли за потребителите. В следващите седмици слушателите могат да чуят и тема за дигиталното номадство, работата от разстояние и новите възможности пред младите предприемачи.

Първият подкаст на Bloomberg TV Bulgaria е посветен на умните градове и тяхното бъдеще, а събеседник на Елена Кирилова е Спас Иванов, директор продажби в компанията за киберсигурност Centio.

„През 2021 г. всеки един от нас ще генерира 1,7 MB данни в секунда, независимо дали е въоръжен с умно устройство или не, а благодарение на това, че живее и се движи по Земята. Всичко това ще се случва благодарение на умните гадове и множеството сензори и датчици, които ще са разположени в тях“, разказа Иванов.

Целия разговор може да чуете в специално създадената секция „Подкаст“ на уебсайта на Bloomberg TV Bulgaria – www.bloombergtv.bg. Всяка седмица в нея ще бъде публикуван нов епизод от серията подкастове.

Серията подкастове се реализира с подкрепата на VIVACOM.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още