IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сега имаш време да планираш новия си дом

Финансирай своето ново вкъщи със Супер жилищен кредит с фиксирана лихва за 30 години от Пощенска банка

10:57 | 18.05.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Tierra Mallorca on Unsplash</em></p>

Снимка: Tierra Mallorca on Unsplash

Колко често си казваме „сега е времето“, но отлагаме плановете си? Всъщност предизвикателната ситуация, при която се наложи да прекараме голяма част от времето си вкъщи, ни даде много повече възможности да преценим какво е важно за нас и да помислим за бъдещите си планове.

Темата „нов дом“ придоби допълнителна актуалност, особено на фона на обстоятелствата от последните два месеца. Заради извънредното положение много от нас бяха принудени да останат да работят и учат от вкъщи. Пространството понякога се оказва малко за всички, затова се налагат промени. Имахме достатъчно време, за да преценим положителните страни от това да живеем в собствен дом, а не в жилище под наем или да осъзнаем, че нашият дом е твърде малък и имаме нужда от повече простор и самостоятелност. Тези от нас, които са взели решение за покупка на нов дом, най-вероятно правят онлайн проучване на пазара на недвижими имоти, търсят съвети от близки и приятели, които вече са минали през този процес, за да решат колко голямо искат да е жилището, къде да се намира, с каква гледка да бъде и най-важното – как ще го финансират.

Покупката на нов дом е важен момент за едно семейство. Със сигурност се изисква добро планиране, а в повечето случаи и допълнително финансиране. Преди да пристъпим към покупка на жилище, специалистите препоръчват да се консултираме с финансов експерт, за да се ориентираме както за размера на финансиране, който можем да получим, така и за избора на подходящ за нас кредитен продукт. Наскоро Пощенска банка пусна на пазара Супер жилищен кредит – първият жилищен кредит с фиксирана лихва за цели 30 г. Експертите на банката могат да ни съдействат чрез онлайн консултация по Skype, като ни ориентират за целия процес по кандидатстване и усвояване на кредита − от подготвянето на необходимите документи до получаването на самото финансиране. Иновативният продукт осигурява сигурност и предвидимост за бъдещето, което е важно в контекста на динамичната обстановка, в която се намираме. Той е с размер на финансиране до 250 000 евро и можем да го използваме за покупка, ремонт, строителство или довършителни дейности по жилище, както и за рефинансиране на съществуващ жилищен кредит. До края на месец юли може да се възползваме и от промоционални условия.

Супер жилищният кредит има и още СУПЕР ПРЕДИМСТВА:

ДАВА ДЪЛГОСРОЧНА СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

Знаем размера на всяка вноска - от първата до последната - и сами избираме най-удобния за нас срок на кредита: 10, 15, 20, 25 или 30 години. И да, договореният лихвен процент по „Супер жилищен кредит“ няма да се промени в бъдеще. Защитени сме от икономическите колебания на пазара и на лихвените проценти.

ПО-ДОБРО ФИНАНСОВО ПЛАНИРАНЕ

Можем по-добре да планираме разходите и да управляваме семейния си бюджет благодарение на гарантирания размер на лихвата чак до 2050 г. За тези от нас, които искат да получат допълнителна защита на плащанията по кредита си, банката предлага и атрактивни условия при сключване на застраховка „Живот“ към кредита. Освен това имаме възможност да комбинираме кредита с удобни допълнителни услуги като пакетна програма за банково обслужване и удобното Интернет и мобилно банкиране.

ГЪВКАВОСТ, БЪРЗИНА И СУПЕР ОБСЛУЖВАНЕ

Освен предимството на фиксирания лихвен процент, новият „Супер жилищен кредит“ осигурява и възможност за гъвкаво управление на месечните ни вноски. Например при период с по-големи разходи (непредвиден ремонт или неочаквани разноски) можем временно да намалим размера на месечните си вноски или обратното – да ги увеличим, в случай че имаме повече свободни средства. Това гъвкаво управление на кредита е възможно благодарение на опция „Флекси“, която може да се комбинира със „Супер жилищен кредит“. Друго предимство е бързината - получаваме становището по искане на кредит само за 8 работни часа чрез услугата за експресно разглеждане. Можем да се възползваме от качествена професионална консултация и пълно съдействие през целия процес на кандидатстването и последващото обслужване на кредита.

„Повечето хора разчитат да получат професионална финансова консултация, за да могат да вземат най-подходящото решение за кредитиране, особено за по-сериозна инвестиция, каквато е покупката на нов дом. Имат нужда някой да ги ориентира при избора на подходящ продукт, да ги преведе през процеса на кандидатстване и усвояване на кредита, да им даде полезни съвети за планирането на техния бюджет. Като една от водещите банки в сектора за жилищно кредитиране, ние винаги се стремим да предоставяме продукти с повече добавена стойност на нашите клиенти, точно като новия ни „Супер жилищен кредит“ с 30 години фиксирана лихва, с който те ще знаят точния размер на вноската си от първия до последния ден от срока на кредита. В 30-те ни специализирани центрове за жилищно кредитиране потребителите също могат да намерят отговори на своите въпроси, свързани с кредита.“, коментират от Пощенска банка.

Повече информация за възможностите за жилищно кредитиране, които банката предлага, можете да научите на www.postbank.bg, в специализираните центрове за жилищно кредитиране и офисите на банката, чрез безплатна видео консултация през Skype или по телефон на кратък номер *7224. Използването на дигиталните канали за банкиране ни спестява не само време, но и средства. И пазим най-ценното за нас – нашето здраве. Ето защо ви съветваме да банкирате бързо, лесно и удобно през своето онлайн банкиране.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:49 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още