Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Спасяването на климата е добра новина за България

Глобалните цели за по-зелена енергия вече увеличават търсенето на мед, чийто водещ производител в Европа е нашата страна

0
 
1
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Любителите на възобновяемите енергоизточници въобще се разсейват от дадените вече отрицателни последици от перките и панелите, защото не им отговаря на интересите. Например, толкова големи площи с перки насочват въздушните потоци в друга посока или ги увеличават до степен да променят климата; те и панелите покриват огромни земни площи, поради което животни, които дасега са населявали този регион, бягат оттам (или измират) и се нарушава природното био-равновесие. Отнемат се големи площи земи, които вместо да бъдат обработвани, са покривани с перки и панели. По-честното е да се обсъждат двустранните последици от въздействието на различните енергийни източници и влиянието им върху промените на климата.
2
 
3
 
2
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
и какво "зелено" тогава има в тази "зелена сделка". вместо да изкопаем въглища и да сложим филтри на тецовете и дотам, сега ще трябва да увеличим производството на мед, и после преработката му, и това увеличава въглеродния отпечатък и автомобила ще е еди колко си килограма по-тежък. асфалта, какво става с него?
гущероподобните зеленосделчици, айде напънете се сега да ни убедите как ще живеем на чиста зелена планета. увеличения брой медни мини имедодобивни комбинати, и асфалтобази и ремонтни работилници, ще опашете с плакати изобразяващи веселите жизнерадостни лица на Брюкселската върхушка.
3
 
2
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ще разорем и превърнем Земята в швейцарски кашкавал за да я набодем с перки и тапицираме със соларни панели.