Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

VW атакува пазара на електромобили в Китай със сделки за над 1,5 млрд. долара

Германският концерн е във финални преговори за придобиване на дял в Anhui Jianghuai, компанията –майка на JAC, и в производителя на батерии Guoxuan

0
 
3
 
4
shinawatra до: vzhekoff
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Може да обичаш немските коли, но концерните им ще духат супата тоя път с тия електромобили, всеки в задния си двор вече може да произведе електромобил, най-много китайците да им гепат половината технологии (ако имат такива), и половината пазар със съдружия. Важното при новите коли е софтуера и автономното шофиране, а германите съвсем са изостанали в това отношение, даже собствен клауд нямат.
4
 
2
 
3
vzhekoff до: Boicho Popov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Добре - хайде мир. По въпроса за abhaengen мога да поспоря, защото схващам смисъла по-скоро като да са се "разкачили" от тренда.
Както и да е. Обичам германците, особено немските коли и автоконцерни, и никак не харесвам подхода на МЪск.
Няма да се заяждам повече, обещавам !
0
 
3
 
2
Boicho Popov до: vzhekoff
преди 3 месеца
1. Abgehaengt го превеждаш буквално, а се имаше предвид Изостанал.
2. Оригиналното заглавие на Spiegel беше "Die deutsche Autoindustrie und ihr Elekrto-Fiasko". Тезата си се застъпва в целия материал. И защо е това дребно заяждане сега :)
4
 
1
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Абе това не може да е вярно, само преди седмица Бойчо писа, че "Германските автоконцерни са се провалили в електрификацията". После писа, че го пишело в Шпигел и Виртшафтсвохе, а то се оказа, че там не пише такова нещо. Пък сега изведнъж - ФВ имал планове за пълна електрификация. Шегувам се де, статията този път е професионална ! Браво !