Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Тръмп заплаши да изкара армията по улиците

Ню Йорк стана поредният голям американски град, който наложи полицейски час

   1| 2| 3    
5
 
7
 
20
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Режима на Асад, опа грешка режима в САЩ ще използва армията срещу население си. Време е Мария Захарова да отиде да раздава корабийки на протестиращите, а ЕС да наложи санкции за погазване на човешките права. Китай просто трябва да увеличи производството на фойерверки и бомбички, гледам тълпата активно ги използва.
4
 
7
 
19
Hahoto до: фиг.1
преди 2 месеца
Ахаа, значи когато в Сирия протестираха срещу сатрапа и той гръмна няколко "борци за свобода" демокрациите поискаха да си ходи и му спретнаха цяла Гражданска война. НО, когато демократите гърмят в САЩ то е срещу "***", която трябва да се покрие в дупките си. Вие не се различавате по нищо нито от Садама, ни от Кадафи, нито от Сталин, за които народа е матрял, който трябва да си стои покрит в дупките, за да не яде сопата! А що се рева тук, кога дяда Вова арестува няколко ученици на протести в Петербург! Освен това правите категорични заключения за нещо, на което не сте свидетели, а ви се поднася медийно смляно и придъвкано в удобна за храносмилателния тракт форма!
3
 
4
 
18
фиг.1 до: Hahoto
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
А ти пък откога стана мeка китка либералче? Не бой се, няма да се стреля на месо, поне не повече от необходимото. Излезе ли армията, всичката cгaн ще се скрие в дупките откъдето е изпълзяла. И когато имаш малко свободно време, помоли някой да ти обясни разликата между демокрация и слободия.
4
 
10
 
17
преди 2 месеца
Хахаха, както викаше Петър Младенов: "Най-добре танковете да дойдат!"
Веднага в САЩ да се изпрати Българския хелзински комитет, да им обадят, как се справят "демократично" с кризата.
Вата, ти взе да цитираш на Импето Библията! Таки като теб, с малко повече власт, биха спретнали по един концлагер, за неправедните. Така де "Трудът освобождава"!
Стоенчо, ако такива протести бяха в мама Раша, до сега езикът ти да се перфорирал, като билетче от градския траспорт ;)
Фиг1 и като изкараш армията ще стрелят на месо по собствения си народ ли!? Знаеш ли какво е да се изкара армия срещу народа. А ако има много жертви от двете страни. Ако почнат атентати, ако тълпата се радикализира още повече. Демокрацията ще се превърне в терор.... Най-голямата демокрация. Ще излезе, че астронафтите от Дракона, са се измъкнали навреме! :))
1
 
7
 
16
Dr. Vatnikov до: Веск
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
В САЩ осигуряването за здраве и пенсия са направени по много лесен и разбираем начин, който аз харесвам, а той е:
Плащаш - Получаваш

Ми като не си си платил здравна осигуровка/застраховка, кво искаш?
Плати си и ще получиш!
Същото е и пенсиите, всеки избира колко да отделя от доходите си за пенсия. Накрая получаваш обаче това, което си отделил!
И това е правилно!
Не желая с моите пари да се плащат здравни осигуровки на негрмотни и развъждщи се бацили от ромски произход, които нямат 1 ден трудов стаж и са напуснали училище във 2ри клас, щото не ги кефи!
3
 
3
 
15
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Не съм от почитателите на Тръмп, но в случая не виждам какъв друг избор има, освен да изкара армията. Не се заблуждавайте че става въпрос за протести, това са хора излезли за да грабят и вандалстват. Тази *** и без подстрекатели има нужда само от малък повод за да се развихри. За съжаление, в САЩ я има много. Същото го видяхме и във Франция, но уж там са малко по-цивилизовани.
2
 
5
 
14
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Новият расизъм няма да се определя от цвета на кожата, а с какво се допринася за обществото.
Тълпата изpоди, която граби магазини (но не за храни, защото е гладна, а за маркови дрехи), са новите "чeрнилки". Без значение от цвета на кожата им. Да, повечето от тази тълпа са черни, това са фактите.
Трябва да се отдаде заслуженото на хора от всякаква раса, които обаче са се интегрирали, учили, работят и допринасят за обществото. Те са моделът за подражание.
Не мисля, че някой има нещо против афроамериканец, работещ прилежно, плащащ данъците си, грижещ се за образованието на децата си и живеещ, според нормите, нали?!

Тук говорим за мaнгустите, *** същества, все чакащи някой да им даде и научени да крещят за "права", занимаващи се основно с крими деяния и допринасящи с нищо към обществото.

Новият расизъм е именно към такива и това е по цял свят! На нормалния човек му писна да хрантути търтеи и да му обясняват, че това било правилно и че не може да говори против това!
3
 
4
 
13
baba_meca до: mirodes
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Да, прав си. едни гейове и лесбиийки натириха президента на USA в бункера. Тоя президент е гола вода нещо..
2
 
4
 
12
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Прословутата американска конституция предвижда носене на оръжие от американците за да могат да се защитят от властта ако дойде някой тоталитарен едноличен сатрап и посегне на правата им. Кой ли ще е той? Та като разправяте тука небивалици имайте и това в пред вид. В САЩ чернокожа американка почти няма шанс да получи здравна помощ, освен ако е много богата и с диамантена (май така беше) застраховка. За бедните няма и здравеопазване там, няма и работа. Само почасово, без отпуски, без нищо. Тя затова и рязко скочи безработицата. Вече неофициално се говори за 25 процета да стига. Даже официалната стана 20 процента. Много е. Страшн много. Отделно соц. неравенство в САЩ, както и у нас е огромно. И те, и ние имаме коеф. нд Джини над 8. Ще рече 20 процента най-богати имат над 8 пъти по-голям доход от 20 процента най-бедни. За сравнвнив е ЕС някои държави са на коеф. 3.5. Къде е 3.5 , къде е 8. Не знам наистина техните тъмнокожи дали са така мързеливи и крадливи като нашите тъмнокожи, но проблем си имаме и ние и те. Нашите със сигурност не искат и да учат даже, а камо ли и да работят. 160 гдини след гражданската война много неша са си все същите в САЩ. Докато започнат война и им дотрябват черните войници.
1
 
4
 
11
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Странно е, че не са използвали водоструйки и звукови оръдия за разпръскване на тълпата. Толкова пари дадоха за тях.