Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

САЩ атакуват „Турски поток“ и „Северен поток 2“ с нов наказателен законопроект

Предложението за разширяване на санкциите може да прекрати доизграждането на „Северен поток 2“, но остава неясно въздействието му върху „Турски поток“

   1| 2| 3    
0
 
0
 
25
Моабет да става до: Solar Power
преди 1 година
Няма профилна снимка
Излезе указ на президента Путин по въпрос какво ще стане ако се сдърпат. Няма да има кой да се моли на американците да се намесят. А и няма да има много какво да се пасява.Радиацията ще покрие целият свят и в някой бунекри хора ще могат да живеят няколко месеца или години, но на края ще останат само *** и някой дълбоководни организми.
3
 
4
 
24
Solar Power до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
по много точки си прав ... така беше и през първата световна и през втората , че накрая се молеха на американците да се намесят и да спасят света .... в европа ще се сдърлят рано или късно пак ....
1
 
6
 
23
khao до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
клош, айде нереализирани емигранти да не дават акъл на реализиралите се! плюс тива не искам да ти взимам хляба.
3
 
4
 
22
julian12 до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти залягай над мивката не се обаждай.
3
 
4
 
21
julian12 до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти залягай над мивката не се обаждай.
7
 
2
 
20
khao до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
САЩ се опитва да заповядва на суверенни и независими държави---къде и кога това... кажи няколко държави, че не се сещам за нито една !
0
 
6
 
19
преди 1 година
Няма профилна снимка
моля бе се бутайте... място на амбразурата има за всични! Другари не разбирам къв е проблема, русия, германия и турция просто ще си ги турят на оная работа санкциитр все пак са велики държави !!! кой ги кара да се съобразяват с тях...
4
 
5
 
18
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нищо против САЩ, ама защо не си гледат в тяхната паничка. Ако искат да предлагат да го правят на изгодни цени. Санкциите се правят с цел да се слага клин между силна и технологична Европа и богатата на ресурси Русия. Тресе ги страх до побъркване че някой може да им вземе първото място ... или то вече е взето :)
8
 
5
 
17
преди 1 година
Иначе по темата - фактите са елементарни "световната опора на демокрацията" САЩ се опитва да заповядва на суверенни и независими държави от кого да си купуват природен газ и от кого - не. Оттам нататък всякакви коментари са само дръгнене на езици.
7
 
4
 
16
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Знам, че си диагностициран с ментални увреждания, които ще се окажат значително по-сериозни, ако русофобството се приеме за болест, но ще опитам с малко факти да ти променя (мисия невъзможна) мисленето. - Въпреки обвиненията в див капитализъм и олигархичество, благата в Русия са разпределени по-равномерно, отколкото в САЩ - Коефициентът на Джини в Русия е 0.30-0.34, в САЩ е 0.45-0.49.- Заплатите в Русия за 20 години са нарастнали около 9 пъти.- Делът на населението в Русия, живеещо с доходи под минимумът, е около 11%. Колко ли е в САЩ?- По процент хора с висше образование сред гражданите на възраст 25-35 години, Русия е един от световните лидери с 60%. В САЩ процентът е 48, в Китай 18%, в Германия 31%, в Южна Корея (май само там) е повече - 70%. Сигурно затова например в научните институти в САЩ - трудно може да намериш сериозен научен екип без руснаци в него.- По процент хора с основно образование в същата възрастова група - Русия е с 5%, САЩ с 9%, Германия - 13%, Китай - 64%. - Близо 83% от руснаците казват, че обонговите санкции са им докарали незначителни проблеми или изобщо не са им донесли такива... а 2% отговарят горе долу с "какви санкции??"- Средната продължителност на живота за последните 15 години е нарастнала с 10 години.- На 10 000 руснаци се падат 40 докторчета. На 10 000 американци - 26 докторчета. Впрочем пандемията и процентът смъртност показва къде колко струва здравната система, макар да има и други фактори, то се знае. - По БВП на глава от населението, Русия все още превъзхожда чувствително прехваленият Китай. и т.н.