Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

САЩ атакуват „Турски поток“ и „Северен поток 2“ с нов наказателен законопроект

Предложението за разширяване на санкциите може да прекрати доизграждането на „Северен поток 2“, но остава неясно въздействието му върху „Турски поток“

   1| 2| 3    
7
 
9
 
5
korn до: forum_rookie
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Остави го другия. Може ли най голямата държава в света, най богата на природни суровини да се занимава само с потоци и стадарта на живот на руснака да е като на българина. Виж другите ядрени сили-технологични компании, 5 джи мрежи, тежка промишленост, коли, самолети,техника, фармацевтика, изкуство, туризъм и т.н. Русия-газ и войни. Не са мръднали и на метър за 70 години. Китайците които бяха като тях се стегнаха, произвеждат всичко, водят икономически войни и даже няма нужда да заплашват някой с ядрения си арсенал.
4
 
10
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Изчерпаха се на американците пазарните механизми и бавно преминават към държавен капитализъм. Дано да не станам свидетели на финалната мярка на държавния капитализъм.
6
 
10
 
3
forum_rookie до: korn
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ами, велика е борбата, ама май не е на Русия. Русия си има сключен договор и се старае да си го изпълнява. Друг води великата борба, и тя е срещу потока. При това, както се забелязва от самолет, със силно "пазарни" средства.
5
 
9
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Време е да прочетете какво става. Германия ползва проекта за да стане отново независима. След като започна да си прибира златото, макар това да костваше едно правителство, сега е ред да си възвърне и самостоятелността в енергийната политика. По този въпрос съществува огромно съгласие в немските политически кръгове, като само зелените са в страни.
16
 
5
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Великата борба на Русия-да изкопае една дупка и да продава газ. Дори и мюсулманските катуни гледат да се развиват в други области и да не са зависими от продажбата на суровини. Няма по нещастна нация от руснаците.