Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

П. Аврамова: Предстои дебат за продължението на програмата за енергийна ефективност

Трябва да бъде прецезирано самоучастието на всички собственици на жилищни сгради, твърди регионалният министър

0
 
1
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Герб ще краде докато падне от власт. А дано е по-скоро и дано си платят после с пандиз. Санирайте къщите на село на бедните пенсионери и им купете по един климатик. На тези дето дават под наем у града защо им санирате по няколко апартамента? Важното е да се краде. Дали от Божков, дали от обикновените българи, важното е да се ***. Ами на тези дето са си купили нови жилища няма ли да дадете нещо. Те са платили ДДС, с което вие санирате на панелкаджии, дето цял ден шльокат ракийка у апартамента на мама и тати, че са калпави и мързеливи за свой. Та затова санирайте на мама и тати - тея дето са изгонени на село. НА тях е редно да санирате.
1
 
3
 
2
преди 5 месеца
Голямо крадене пада от това саниране,голямо.Санираш един апартамент , взимаш пари за четири и никой не те съди , нито копче ти казва.Не ми трябва Солунската митница ,както казва Алеко, само в програмата за саниране искам да ме включат и сладко да лапам.Какво ме е грижа за данъкоплатците и държавата-- Да плащат!.И за някой чиновници мильонче ще има ,Ей така за благодарност.
САНИРАНЕ РАВНО НА КРАЖБА И КОРУПЦИЯ ОДОБРЕНО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ;
0
 
1
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Тука не ми стана ясно - изхарчихме Х милиарда лева за саниране, резултата е .... енергоемкостта на икономиката падна с У %, спестихме толкова и толкова пари за газ, въглища и т.н.....