Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

ИПИ: Ще успеят ли да спасят сезона на Черноморието българските туристи?

Временният срив на туризма в нашата страна има риск да се окаже постоянен, въпреки усилията да има по-добри условия за сънародниците ни, пише Адриан Николов

0
 
4
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Имам един въпрос: Защо българите трябва да спасяват сезона? Какво означава спасяват, че чужденците няма да дойдат и сега от немай къде, айде българите...нещо като Като няма риба и цацата е риба?
Да се върна на главния въпрос - защо да се спасява този туристически продукт от българите, при положение, че той не е насочен към мнозинството българи?
Да, вашия продукт си има клиентела - любители на нощния живот и евтините питиета, наркотички и тн., където почти нищо не е забранено.
Ами търсете да ви спасява продукта вашата си клиентела, не всички българи. Все едно да мо каже някой Бе знам, че не обичаш риба, ама айде да почнеш да ядеш риба, че нещо съм го закъсал.

Палим си кемпера и от 1ви юли съм в Гърция, пък вие си си настоявайте за 40 лева на ден за чадър с 2 стола, бутайки се с тълпа пияни розови хора на плажа, където кънти хаус или чалга денонощно.

Е как да стане??
1
 
3
 
2
преди 3 месеца
Атрактивни с ниските си цени? Я пак, че не разбрах? Почивка в БГ и почивка в Гърция струва едни и същи пари, но качеството на услугите е в пъти различно, познай в полза на коя държава... оттам и голееемия наплив на българи по гръцко, а не във Варна и Бургас.
Хотелиерите с визия ще се справят. А тези, които с миналогодишната печалба си купиха нови коли - да се оправят.
1
 
6
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
За съжаление, вместо дългоочаквано увеличение ще има спад в бранша! Дали трябва да продължаваме да сме атрактивна с ниските си цени дестинация или трябва да наблегнем на качеството и предлагания асортимент, в бъдеще?!